Suchy-wolk Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Właśnie dzwonił Aidekk z przypomnieniem Mnie zupełnie wypadła impreza z głowy, ale Krzysiek nie podałeś szczegółów za bardzo, więc nie wiem czy ktoś wpadnie? Ja osobiście jestem chory, masakra 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Ja też rezygnuję. pzdr! Edytowane 25 Maja 2013 przez Arthur (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Ja niestety utknąłem w Niemczech na weekend. Szkoda, bo pewnie będzie niezła zabawa. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Mnie Honda odmówiła współpracy, więc jutro zamiast jeździć, będę zaglądał jej do silnika. Mister ze mnie żaden, ale impreza mogłaby być dobra. No ale ze względu na powyższe odpadam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 No nie Faceci bez jaj-tchórze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 No nie Faceci bez jaj-tchórze Właśnie z jajami , ja nie mogłem odpuścić finału ligi mistrzów 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi