pafcio Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 jak nie trzeba ściągać kasku i wstrzymać oddech na godzine to może sie załapię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 -LoneRider -Luki -d1k3y -Lansl -Arthur -Suchy (z kominiarką ) -Kam ( co tam, raz się żyje:)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Niedowartościowani jacyś jesteście Panowie 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Niedowartościowani jacyś jesteście Panowie -LoneRider -Luki -d1k3y -Lansl -Arthur -Suchy (z kominiarką ) -Kam ( co tam, raz się żyje:)) -Jędrzej w samych bokserkach (jeżeli będę w PL) 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 -LoneRider-Luki-d1k3y-Lansl-Arthur-Suchy (z kominiarką )-Kam ( co tam, raz się żyje:))-Jędrzej w samych bokserkach (jeżeli będę w PL)- Scyzer - zrobię wszystkim psikusa będzie 19 przystojnych i ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabas Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Pewnie trzeba wwiezc dziewczyny na scene??? Kwestia czy na swoich maszynach?? w ciemno nie ide 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) -LoneRider-Luki-d1k3y-Lansl-Arthur-Suchy-Kam-Jędrzej-Scyzer-Aidekk A co tam! Tyle pięknych kobiet to chociaż popatrzę. Konkursy pewnie będą zabawne więc się piszę Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Pewnie o coś takiego im chodzi Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Pewnie trzeba wwiezc dziewczyny na scene??? Kwestia czy na swoich maszynach?? w ciemno nie ide W ciemno to Wy - jeszcze nie wiecie jak wyglądają te niewiasty ps. niestety odpadam, zlot Fazera 200km od Łodzi w tym czasie.. a szkoda, może jakaś fajna koleżanka wsiadłaby ze mną - chociaż ze względu na ładny motocykl 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabas Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Bardziej mi chodzi o specyfikę tego zadania Bo może by chcieli np. tylko w armaturze czy coś ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dziewczyny fajne. Niektórym zdjęcia robiłem lub będę robił. Ja w ciemmno bym nie szedł. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11824_360115964093391_1246870853_n.jpg Moto odwrotnie i palenie gumy ... uhhhh!!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Moto odwrotnie i palenie gumy ... uhhhh!!!!! Kiedyś słyszałam, że okadzanie było najczęściej stosowaną formą higieny w afrykańskich wioskach jeśli chodzi o te części kobiecego ciała... 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Kiedyś słyszałam, że okadzanie było najczęściej stosowaną formą higieny w afrykańskich wioskach jeśli chodzi o te części kobiecego ciała... uparłaś się żeby chłopakom imprezę obrzydzić ?? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 uparłaś się żeby chłopakom imprezę obrzydzić ?? Marta, no bo czemu Miss a Mistera nie ma? To jest dyskryminacja. A może my też byśmy chciały kogoś wwozić na scenę... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Marta, no bo czemu Miss a Mistera nie ma? To jest dyskryminacja. A może my też byśmy chciały kogoś wwozić na scenę... yyyy bo widzisz, jak by ci to wytłumaczyć ???? próbowałaś kiedyś wozić męski plecaczek? bo ja raz !!! ale nawet nie ruszyliśmy i już musiał zsiąść, bidny nie wiedział czego ma się trzymać więc nigdy więcej 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 to jakiś nieogarnięty ten plecak był. jak to czego się trzymać? zderzaków 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ale nawet nie ruszyliśmy i już musiał zsiąść, bidny nie wiedział czego ma się trzymać miałam napisać jw, że jak facet nie umie skorzystać z okazji żeby złapać za cycki to za przeproszeniem piz*a nie facet 2 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 miałam napisać jw, że jak facet nie umie skorzystać z okazji żeby złapać za cycki to za przeproszeniem piz*a nie facet No jak plecak byłby z gimnazjum to może by go to uradowało. Chociaż znając zabawy gimnazjalistów to on do takich akcji nie potrzebuje ubranej motocyklistki. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 No jak plecak byłby z gimnazjum to może by go to uradowało. Chociaż znając zabawy gimnazjalistów to on do takich akcji nie potrzebuje ubranej motocyklistki. Nikogo swym żartem nie chciałam urazić 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nikogo swym żartem nie chciałam urazić No nie wiem 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Marta, no bo czemu Miss a Mistera nie ma? To jest dyskryminacja. A może my też byśmy chciały kogoś wwozić na scenę... No dobra z tych 20 bedzie wybierany misster 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 No dobra z tych 20 bedzie wybierany misster ooo i to rozumiem to gdzie to będzie? 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ooo i to rozumiem to gdzie to będzie? 25 maj wytwórnia 25 maj 2013r Łódzka wytwórnia godzina 20 .. reszta nadal jest tajemnicą http://toyastudios.pl/index.php?mid=4&ide=883&ln=pl i zapraszam do polubienia...... https://www.facebook.com/misspolskilodz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi