LoneRider Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam Poszukuje 20 chetnych Przystojnych Motocyklistow na Gale Wybory Miss Ziemi Łódzkiej Organizatorzy Maja dla nas Ciekawe zadanie, Gala odbędzie sie 25.05.2013r. w Łodzi .. Wytwórnia Oczywiscie nie do ogladania tylko na scene Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez LoneRider (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 A dają motocykle? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Organizatorzy Maja dla nas Ciekawe zadanie, a jakie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jak w kasakach to się może załapię 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 a jakie? https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11824_360115964093391_1246870853_n.jpg 3 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11824_360115964093391_1246870853_n.jpg łeee, do zrobienia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 A co rozumiesz przez słowo ,, przystojnych" ? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 przystojnych łynta do kolana ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Rooland to ty jak najbardziej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Rooland to ty jak najbardziej teraz już wiem kto narzekał na obecność dziewczyn pod centralem w czwartek 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 sorry koledzy ale dla mnie mogą być same dziewcyzny pod centralem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11824_360115964093391_1246870853_n.jpg dzizas.. gdzie Wy takie foty znajdujecie?? ktos musial miec niezla 'artystyczna' korbe;)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Piszcie na temat ... bo tonie są jaja ... Przystojny to taki.... na którego widok lasce nie chce sie zygac.... wpisujcde sie na liste -LoneRider -Luki -d1k3y -Lansl dalej kopiowac i wpisywac siebie 20 pierwszych osób bierze udzial https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11824_360115964093391_1246870853_n.jpg Paulina podaj definicje Przystojnyn jak mozesz w kombinezonach wszyscy jestesmy Przystojni .....i w kaskach... wiec taki co jak zdejmiekask i laskanie ucieka bedzie ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 -LoneRider -Luki -d1k3y -Lansl -Arthur ( najwyżej się porzygają 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 -LoneRider -Luki -d1k3y -Lansl -Arthur ( najwyżej się porzygają bedzie dobrze,,, myslisz ze ja lepszy jestem hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Lansl to lans? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 sorry koledzy ale dla mnie mogą być same dziewcyzny pod centralem inteligentnie wybrnąłeś z sytuacji:) Jak dla mnie również wolę towarzystwo płci żeńskiej. 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 inteligentnie wybrnąłeś z sytuacji:) Jak dla mnie również wolę towarzystwo płci żeńskiej. no coś podobnego 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 no coś podobnego to tak dla sprostowania, bo w dzisiejszych czasach to nie jest oczywiste. 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 a jakie to zadania ? Podaj więcej szczegółów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Męski pokaz mokrych podkoszulków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) w kombinezonach wszyscy jestesmy Przystojni .....i w kaskach... wiec taki co jak zdejmiekask i laskanie ucieka bedzie ok Zgadzam się ... dobrze to ująłeś nic nowego nie dodam. Może tylko tyle, że jeszcze nie zdarzyło mi się w takiej sytuacji uciekać Panowie - zgłaszać się Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgadzam się ... dobrze to ująłeś nic nowego nie dodam. Może tylko tyle, że jeszcze nie zdarzyło mi się w takiej sytuacji uciekać Panowie - zgłaszać się Ale napewno lekki odskokbyl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ale napewno lekki odskokbyl ...oj tam oj tam! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 -LoneRider -Luki -d1k3y -Lansl -Arthur -Suchy (z kominiarką ) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi