Bartesh Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam witam! Chciałbym wam przedstawić moje oczko w głowie Zdjęć jakoś bardzo dużo nie mam, ale wrzucę kilka fotek które posiadam Zdjęcie robione kilka godzin po kupnie http://motocykle-lodz.pl/uploads/imgs/flm_1367060634__cbr_4.jpg Tutaj moja jest po lewo:) Czarno-ruda wariatka http://motocykle-lodz.pl/uploads/imgs/flm_1367060483__cbr.jpg I tutaj zdjęcie z ostatniego wypadu:http://motocykle-lodz.pl/uploads/imgs/flm_1367060829__zgnile_blota2.jpg Zdjęcia dałem przez linki, bo normalne grafiki byłyby za duże i byłoby dziwnie tutaj na forum. Mam nadzieję, że to nie przeszkadza LWG! Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Bartesh (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ładne to oczko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślawek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ładniutka, mam to samo malowanie tylko '97r i po przejściach ( owiewki w złym stanie ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartesh Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dzięki Obecnie wymieniłem jej kierunkowskazy z tyłu, z przodu robiłem podejście ale słabo pasowały - będę musiał pomyśleć jak tam zrobić, ale to dopiero jak kasa będzie się bardziej mnie trzymała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 bardzo ładne malowanie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ładne moto, fajna grafika 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 podoba mi sie to malowanie ladna:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie muszę wspominać, że Hania urokliwa Widzę, że coraz więcej osób docenia jej zalety. Musimy chyba spotkać się w większej ekipie Chętnie podpatrzę co tam ciekawego powymyślaliście z CeBRą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartesh Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Mam jeszcze myk-blachę, ale spaloną i obecnie mogę ją obsługiwać ręcznie Przed policją raczej nie uciekam, ale na fotoradary mogłaby się kiedyś przydać Malowanie początkowo oglądałem czarno-żółtą, ale jednak to mnie przyciągnęło bardziej no i się zakochałem Dziękuję za miłe słówka do mojej kochanej, przekażę i z pewnością się ucieszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi