Rogal Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Jest skinienie głową Tak jak by ukłon. Oczywiście prócz harlejowcow... Żaden mi jeszcze nie odkiwną 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoszka1987 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 nowy wymiar sloganu 'patrz w lusterka ..' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 (edytowane) Nie wiem czy jakaś część kolegów jest świadoma co mamy w łodzi.. Blisko 1kNm momentu Nie chcę tu robić reklamy, ale znam Panów od ponad dekady i jeśli chodzi o porządny tunning (nie mówię o czipie do tdi) to lepszych w okolicy nie ma. Edytowane 21 Września 2018 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 i stoją takie stare k***y i mówią że jechały po maulutku ... i nic, stary k***s nie czai że powinien odstawić prawo jazdy na półkę ... "a bo wyście hamowali za szybko", a auto pewnie przegląd u kolegi z wioski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Filmik i przesłanie fajne - rzeczywiście - kto jest bez winy (i nigdy nie "przydzidował"), niech pierwszy rzuci kamieniem... 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=rjUPnBDWF2o&fbclid=IwAR1icKU6y7NiA7PiggXDYGC7f25_1jQMOj9SGc2oMS9yt7P02t0K476SXhg Jeśli jeździsz troszkę dalej niż wokół przysłowiowego komina, to ten film jest dla Ciebie. Opiszemy w nim nasz moto-podróżniczy niezbędnik i dobór rzeczy w taki sposób żeby nic Cię nie zaskoczyło. Pomógł mi w tym Mateusz, który trochę kilometrów nakulał poza granice naszej pięknej cebulandii. Więcej na Bednar Moto Zachęcam jednoczesnie do sharowania filmu! 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Siemka. Na gwiazdkę dostałem DVD z tym filmem. Nie jest tak głęboki jak "O górach, drodze w chmurach i o kłopocie w błocie". Ale daje radę! Na pewno warto obejrzeć. Wklejam trajler a dvd jest tylko na zamówienie (tak popularny jest ten film ) Ps. Nie mam pojęcia na jakim forum moja dziewczyna zapytuje o prezenty dla mnie, ale jakby coś, możecie jej w końcu doradzić np Bilety na TT lub MotoGP!!! Lub jakiś track day? A nie, dvd przynosi do domu... Co następne, jeszcze mi jakąś książkę kupi i nie daj Boże, będę musiał czytać 😜 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Moto-Lupa lub jak to woli Motocyklowy Zakup Kontrolowany. Wybraliśmy się z MUChA155pf i Mateusz Girek zobaczyć tą piękną Hondę CBR 954 w srebrno-białym malowaniu "Repsol" które robiły nasze piękne chińczyki. Całe oględziny nagrane ukrytą kamerą, która to zarejestrowała. Zmarnowaliśmy swój czas, żebyś Ty widzu nie musiał. A jak się motocykl z aukcji do tego co zobaczyliśmy na miejscu? Rozsiądź się wygodnie i przekonaj się sam. https://www.youtube.com/watch?v=ERB_nvOO5sU 🎬 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 4 godziny temu, B3DNAR napisał: Moto-Lupa lub jak to woli Motocyklowy Zakup Kontrolowany. Spoko opcja. Co ze swojej strony dodam jako poradę dla Ciebie to: -Dźwięk nagrania. Chyba kwestia sprzętu. -Jak relacjonujesz jakiś produkt/prezentację/cokolwiek to mów o tym czego się dowiedziałeś. Nie mów o tym czego się nie dowiedziałeś, ponieważ automatycznie podważasz swoją robotę mówiąc, że nie wiesz tego czy tamtego. Wyobraź sobie dziennikarza motoryzacyjnego, który mówi o motocyklu, że wygląda dobrze, jedzie dobrze, ale nie wie jak hamuje Lepiej pominąć ten element i powiedzieć: -Jeździ i wygląd dobrze ,polecam/nie polecam. Wiadomo wszytko kwestia wprawy a mój post nie ma na celu hejtowania a raczej wskazania możliwości podniesienia poziomu Twojej pracy 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Noo, można się "odjebać" @B3DNAR Ty nieokrzesany dzikusie 😜 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na zimową nudę (samotna wyprawa Białorusina do Mongolii w 48 dni 24 000 km ) . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Dnia 27.01.2019 o 18:47, robert73 napisał: Na zimową nudę (samotna wyprawa Białorusina do Mongolii w 48 dni 24 000 km ) . Andrej twardy gościu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk698 Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outsidermma Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Chyba nie odważyłbym się na takie testy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Dnia 17.01.2019 o 17:25, Piuriel napisał: Spoko opcja. Co ze swojej strony dodam jako poradę dla Ciebie to: -Dźwięk nagrania. Chyba kwestia sprzętu. -Jak relacjonujesz jakiś produkt/prezentację/cokolwiek to mów o tym czego się dowiedziałeś. Nie mów o tym czego się nie dowiedziałeś, ponieważ automatycznie podważasz swoją robotę mówiąc, że nie wiesz tego czy tamtego. Wyobraź sobie dziennikarza motoryzacyjnego, który mówi o motocyklu, że wygląda dobrze, jedzie dobrze, ale nie wie jak hamuje Lepiej pominąć ten element i powiedzieć: -Jeździ i wygląd dobrze ,polecam/nie polecam. Wiadomo wszytko kwestia wprawy a mój post nie ma na celu hejtowania a raczej wskazania możliwości podniesienia poziomu Twojej pracy Poprawiłem uchybienia. MOTO-LUPA autorski projekt na platformie Youtube. Przeglądamy ogłoszenia i jeździmy po Polsce weryfikując maszyny, ich stan a także jak ma się rzeczywistość do pięknych słów w ogłoszeniu. Wszystko w ukrytej kamerze, fachowo, rzetelnie. Zapraszam 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Widziałem. Chyba Pan naspawany był jak przyjechaliście Jest gitarka. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Nieco z innej beczki ale nadal motoryzacyjnie. I pomyśleć, że dałem się nabrać na Motula, który w niczym nie jest lepszy od WD-40 i oba mają w nosie gumowe uszczelki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi