jaszczomb Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 że albo zachował zimną krew i specjalnie położył maszynę no tak, to jest znany fakt że najlepsze hamowanie i kontrolę nad torem poruszania ma się jadąc na d*pie a nie siedząc na moto - dlatego każdy doświadczony przed wypadkiem kontrolowanie kładzie motocykl. P.S. To był sakrazm oczywiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Fatycznie teraz na PC sobie zobaczyłem ,że koleś przeleciał przez kierownicę ,a raczej wystrzelił jak z rakiety. Według mnie to i tak plus dla typa ,bo może i spanikował , dał hebel w opór -ale nie zafiksował i nie wjechał czołowo ,bo myślę że takiego przebiegu wydarzeń mógłby nie przeżyć. Co do komentarza powyżej to mogę gdybać ,ale mój mały kolega - chłopski rozum mówi ,że w tej sytuacji ominięcie pojazdu było nie możliwe lub miałoby gorsze skutki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoszka1987 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 On oberwał przednim błotnikiem, z moto przed nim !!?? 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) chyba tak, patrz na koniec filmu: Edytowane 6 Czerwca 2017 przez ro6ert (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 "rynną" oberwał, nie przednim błotnikiem. nawet napisał oświadczenie w tej sprawie, porażka.. szczęśliwie skończyło się na potluczeniach tylko 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Kiedy na torze jesteś tak wolny, że wyprzedza Cię nieprzytomny koleś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazyGRACZ Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Fajny dokument 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Do tego nie trzeba mieć jaj....... Do tego trzeba mieć dwie stalowe kule zamiast nich.... Jak oglądam filmy z wyścigów z pokładu maszyny to mam niemal pełne gacie, a przecież tylko siedzę przed monitorem. Drugi taki temat, w którym trzeba mieć odwagę dla mnie jest to: Ale tu nie czuć tak prędkości jak na moto choć na warunki jest przecież ogromna... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoszka1987 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 By popatrzeć czego nie robić i na co uważać. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) Może nie wygrał, ale linię mety minął spektakularnie Edytowane 26 Czerwca 2017 przez jaszczomb (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Szeryf z Łodzi 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 j**ana ciota. Czekam na takiego Materiał złośliwie podesłać na psy i za czerwone plus niestosowanie się do oznaczeń poziomych, pionowych i całej reszty. Uzbiera się Zwłaszcza za przejście dla pieszych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 http://stopdrogowymwariatom.pl/zglos-wykroczenie/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 2 godziny temu, rooland napisał: http://stopdrogowymwariatom.pl/zglos-wykroczenie/ Poszło 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Na marne wasze zgłoszenia - kierowca został ukarany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Nie bardzo rozumiem twojej wypowiedzi "Na marne wasze zgłoszenia" To znaczy,że co? Mamy tolerować takie zachowanie na drodze? Facet kipiał agresją. Nie jestem za tym żeby Polacy byli konfidentami i przy okazji wyręczali Policję, ale takie zachowanie to totalna chuliganeria. Po takim zachowaniu powinien mieć zatrzymane prawo jazdy i przymusowo zostać wysłanym na badania. Nie wiem który z kolegów @Piuriel czy @Lucass dostarczył materiał video do "stopwariatomdrogowym" ale, tak czy owak popieram!!!! BRAWO Edytowane 7 Lipca 2017 przez malyanio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 "Na marne wasze zgłoszenia" To znaczy ze juz dawno jest po sprawie 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Bulba powiedział wszystko co trzeba było powiedzieć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Latająca krowa: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi