crazyy Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Wiesz jak jest w naszym kraju z tym wpierdolem. Można tez trafić na świra z kosą, a kaleka nie chcę być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dlatego napisałem w miarę możliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 9 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 W miarę Twoich możliwości to byś dzwonił czy nie mam jakiegoś ogródka, bo coś poszło nie tak i trzeba coś zakopać i czy skutera nie chce kupić przypadkiem 5 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 HAHAHAHAHAHA Dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 To i tak lepiej niz w ten sposob 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) karpiu wystarczy że byś się nastroszył i by odpuścili temat Edytowane 9 Maja 2017 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Kurde no ładnie. Nie dosyć że w aucie mam pałkę teleskopową, to teraz mam jeszcze zacząć wozić coś na moto. Co za czasy. Jakby ktoś miał taką sytuację i potrzeba by było jednego ze szpadlem do zakopywanie to dajcie znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kabzior Opublikowano 10 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) A tymczasem... napad stulecia. Edytowane 10 Maja 2017 przez kabzior (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) też ciekawe, UWAGA - GRUBO !!! https://motobanda.pl/cholernie-drastyczny-wypadek-motocyklowy Edytowane 12 Maja 2017 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Nie no teraz przegiales pale Brr... Nie ogladajcie tego 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Grubo to mało powiedziane.... Na pewno nie przed jedzeniem w sumie po....też chyba nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Daleko trzeba szukać? Patrz Kwiatek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ja pier...e a ktoś ktoi i filmuje. Przy takich obrażeniach bez opaski uciskowej kolo się może wykrwawić w kilka minut. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 też ciekawe, UWAGA - GRUBO !!! łeee nuda a co do pałki czy walki to lepiej mieć gaz i psiknąć po oczach. nie ma kozaka który to przetrzyma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Gaz dobry pomysł. Zaopatrzyłem jakiś czas temu drugą połówkę w mały gaz....różowy, przypięty do kluczyków od autka wygląda jak szminka Oczywiście kolegom polecam bardziej męskie kolory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kabzior Opublikowano 12 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Kadetem tera 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 https://youtu.be/z1dAiCxwFp8?t=71 1:11 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoszka1987 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 https://www.youtube.com/watch?v=jgtCzEZbiMc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=jgtCzEZbiMc Kolega mnie ubiegł Niezła przejażdżka Tutaj parkowanie na dachu....i darmowa podróż http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201705/1495538708_U58Iop.mp4 Edytowane 25 Maja 2017 przez Pajmon (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 krew się gotuje: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Brak slow. Tak to jest jak się na ślepo wyprzedza tiry. ch*j. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 To jest najsmutniejsze w Naszej pasji....Ty możesz się szkolić, doskonalić technikę jazdy itd. a trafi się taki debil i masz pozamiatane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Domniemam ,że kiero żyje i jest w miarę cały - ale mogę tylko pogratulować ,że albo zachował zimną krew i specjalnie położył maszynę i się uratował ,albo czystym przypadkiem doszło do tego manewru. Co kierowcy samochodu i nie tylko tego jednego ,bo widać ciąg osób można powiedzieć tylko jedno - BRAK WYOBRAŹNI 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Jakie polozyl jak on przez kierownice przelecial 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi