karpiu Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 I don't care Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 To bys byl lzejszy o jakies pol miliona dolarow o ktore natyhcmiast by Cie pozwal Nie byłoby świadków. Trust me 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 nie bez powodu Karpiu zawsze jeździ z saperką nigdy nie ma świadków 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Tu na pewno zrealizowalbym swoje marzenie i zajebal mu z dyni będąc w kasku Live my life like I'm a beast. Bogol, ładować z bańki w Shoeiu. Korzystając z okazji mam na sprzedaż starego Ispido, idealny do zadań a'la Zidane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Bogol, ładować z bańki w Shoeiu. Korzystając z okazji mam na sprzedaż starego Ispido, idealny do zadań a'la Zidane.Shoei - brzydallll. Ja wale z Araia. Live my life like I'm a beast. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nieprawdopodobne wręcz przyspieszenia... http://www.youtube.com/watch?v=E1n0KFI5j7c 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ahaha Dodatkowo to musi nieźle nabijać przebieg przy tej nadswietlnej 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Projektowanie i testy prototypów. Nie tylko dla fanów marki. 1 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 R6 jako maszyna do offroad'u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 no i potem założy plastiki i napisze że maszyna nie katowana, jeździła turystycznie 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Heh już założone jak widać po zdj w opisie pod filmikiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Logan Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Robiliście już tak? 8 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ja nie biegam bo od tego się pali mięśnie ale pomysł zacny Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 coś takiego mi się zdarzyło ale jak byłem na moto, z nieba lał się żar a ja nie mogłem się doczekać na zielone 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Robiliście już tak? przez jakiś czas myślałem o co chodzi, co ten gościu robi, gdzie on biegnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Takie coś napotkałem....niektórym widać nie przeszkadza stan techniczny moto na którym jeżdżą. Smutne, że tacy ludzie się trafiają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Z serii jak nie pokonywać zakrętów i jak nie podwozić rowerzystów www.wiocha.pl/1431927,Slepy Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Pajmon (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Chce tak sobie ogarnąć lusterko jak ma kolega w tej wypasionej R1 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Z dzisiejszych ścigów - niby już uślizg i gleba ,ale jednak trakcja powróciła Nie pierwszy raz takie coś w motogp było ,ale może ktoś nie widział . Link do fejsbuka , dla tych co go nie posiadają to wklejcie ten link do przeglądarki i również będziecie mogli go obejrzeć https://www.facebook.com/MotoGP/videos/10155597683790769/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Jeszcze dodam 2 fajne filmiki jak chłopaki śmigają na samej śmietance i robią sobie dragi na freeway A tutaj macie hamowanie również topowych motorków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Z dzisiejszych ścigów - niby już uślizg i gleba ,ale jednak trakcja powróciła Nie pierwszy raz takie coś w motogp było ,ale może ktoś nie widział . Link do fejsbuka , dla tych co go nie posiadają to wklejcie ten link do przeglądarki i również będziecie mogli go obejrzeć https://www.facebook.com/MotoGP/videos/10155597683790769/ Poraz kolejny pokazane na jakich genialnym oponach oni mogą jeździć. Przy wzroście Lorisa prawie 2m, mógł leżeć na ziemi, trzymać nogi na podnóżkach i podbić się i jechać dalej Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez Lucass (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kabzior Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Tymczasem w Estonii: 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi