Lesiu94 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 https://youtu.be/9HQRYwghGjk Haha geniusz dzisiejszego dnia Właśnie o tym wczoraj opowiadałem;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoszka1987 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ciekawe czy policjant zapamietał rejestracje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ciekawe czy wogole byla rejestracja Ps. Po jakiego grzyba odpowaiadacie pod postem cytujac go ? W przypadku wstawiania filmu jest to wyjatkowo burdelogenne. 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Nawet jeśli rejestracja była "niewidoczna" to biorąc pod uwagę fakt, że filmik z tego zdarzenia został udostępniony w internecie policja może dojść do tego kto prowadził motocykl. Jeśli do policjant z Kii dojdzie filmik (a zapewnię dojdzie ) to pewnie chłopak zostanie ukarany. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 To ja z innej beczki wpadłem na fajna animację od 2:25 pomyka na moto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Ciekawe objaśnienie zasady działania przeniesienia napędu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 PIT'u, znakomite 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkbuster Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Jedyne słuszne Kawasaki H2 ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Może odgrzewam kotleta ale po obejrzeniu w 4K na projektorze pampers pełny https://youtu.be/lDi9uFcD7XI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Dopóki hyo gt 125 jest na A1 i B nie potrzebne jest A2 i A no Ameryki to Ty nie odkryłeś... Jedyne słuszne Kawasaki H2 ... zje*bali Cię po poprzednim poście że jesteś monotematyczny a Ty dalej swoje. wyrzucili do śmieci Twój temat o "przezajebistości 2t" i "wyższości 125 nad wszystkim", a Ty dalej swoje. człowieku, weź się zastanów czy każdy ma ochotę 5x w tygodniu czytać jakie te 2t są super i jedyne słuszne. założę się, że 99% osób przeglądających ten temat nawet nie klika w Twoje filmiki. to temat "ciekawe filmiki motoryzacyjne" a nie "ciekawe filmiki o motocyklach 2t" dzięki, dobranoc. Może odgrzewam kotleta odgrzewasz, ale takie kotlety można oglądać w nieskończoność Edytowane 31 Lipca 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=UZ7VgfBJVek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 "Hamuj, prosze Cię, bo on jest pijany jakiś" 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Właśnie chciałem wrzucić ten filmik, ale nie zdążyłem xD Naprawdę spisał się ten szeryf. Po trupach do celu ! Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez xXlukaszkrwXx (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 "pijany jakiś, bo nikt normalny tak nie jeździ " choć szeryf tez dużo pkt powinien za swoją beznadziejną jazdę dostać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. boodgee Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 I tak najlepszy jest komentarz pod filmem: "No to skoro jesteśmy tacy praworządni, to może podliczmy wyczyny pana Tomasza "szeryfa" Ziemby: - naruszenie obowiązku "jazdy prawostronnej" - 20-500zł i 2pkt (wielokrotne, ale nie będziemy się rozdrabniać) - niestosowanie się do znaków określających dozwolony kierunek jazdy z poszczególnych pasów ruchu - 250zł i 5pkt (x2) - przejeżdżanie i najeżdżanie na linię ciągłą P-2 - 100zł i 1pkt (x4) - zmiana pasa bez kierunkowskazu - 200zł i 2pkt (x2) - przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym o ponad 50km/h - 400-500zł i 10pkt (x2) + zatrzymanie PJ na 3 m-ce - głupota nie jest karalna, więc pomawianie o jazdę "na gumie" pod "wpływem" pozostawimy bez rozpoznania, ale fałszywe oskarżanie przed organami ścigania o to, że "prawie kogoś rozjechał na PDP", podczas gdy ewidentnie widać że, nic takiego nie miało miejsca, jest przestępstwem z art. 234 Kodeksu Karnego zagrożonym karą grzywny, ograniczenia albo pozbawienia wolności do lat 2! Lekko licząc mamy już maksymalną kwotę mandatu w wysokości 1000zł i co najmniej 40 punktów karnych, zatrzymanie prawa jazdy na 3 miesiące(+ze względu na przekroczenie ilości punktów skierowanie na badania psychologiczne oraz po upływie 3 miesięcy na kontrolne sprawdzenie kwalifikacji - egzaminy ze wszystkich posiadanych kategorii praw jazdy), oraz potencjalną odsiadkę do 2 lat. Dochodzą jeszcze czyny które zapewne miały miejsce, ale z dostępnego nagrania nie da się ich udowodnić, czyli: - korzystanie podczas jazdy z telefonu wymagające trzymania słuchawki lub mikrofonu w ręku - 200zł i 5pkt - wypasanie zwierzęcia gospodarskiego w pasie drogowym: 50 zł (wyraźnie słychać jakąś krowę, nie da się tylko udowodnić czy coś akurat jadła ) Podsumowując panie Tomaszu, skoro wie już pan co i jak, to mam nadzieję, że w "samopodpierdoleniu" będzie pan równie gorliwy i skrupulatny, jak w powyższym materiale filmowym i dobrowolnie odpowie pan za wszystkie powyższe czyny. Serdecznie nie pozdrawiam i nie życzę dalszych sukcesów(może myślał pan o walce np. z równie groźnymi emerytkami nielegalnie handlującymi pietruszką itp. - myślę że by się pan w tym odnalazł i sprawdził). PS.W całej tej sytuacji, tylko dziecka szkoda, bo nic temu nie winne że ma takich patologicznych rodziców." 8 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ktoś się przyznaje do wyczynu na Wólczańskiej przy Struga? https://youtu.be/R5fPfQnAErc?t=5m16s 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Tez to dzisiaj ogladalem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Miszcz! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) "Mundre" to to nie było, ale chociaż w internetach zaistniał Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 akurat było całkiem sprytne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Katowanie nowej Kawy w nocy. https://youtu.be/qSbpj0vNbbs 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Hajs się zgadza to można się bawić. Masakra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ale czegoś takiego można było się spodziewać po bogatym szczylu, który nic więcej zaprezentować nie potrafi, a nie po tym kolesiu, ani to mądre, ani to fajne a na pewno nudne. Już chyba lepiej się ogląda ten film jak koleś wjeżdża bugatti do jeziora - przynajmniej miał w tym jakiś cel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A ja sie zastanawiam czemu z kapora dymu nie ma i nie mam tu na mysli slizgacza na stopie :-D 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Może tam było trochę mokro? Ale typek ma ubranie na moto... Jak pomyślę, ile człowiek chucha i dmucha, i pod kocykiem trzyma swojego starego złoma, to aż żal ściska odbytnicę, że niektórzy tak nie szanują. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi