Bulba Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Czy ja dobrze kombinuje ze to sa 125cc ??? Edytowane 14 Lipca 2016 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 j**ańcy... Safety first widzę 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkbuster Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Stanowczo za wolne na 250 i za szybkie na 50 cc . Taaa,to pewnie 125. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Z tytułu wynika że to honda dash, więc jeśli nie mają większych tłoków, to są to 110 ccm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkbuster Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) kocham to brzmienie . Walić w wytrzymałość walić w ekonomie i tym bardziej w ekologię . To jest cos co mi w sercu gra . Edytowane 17 Lipca 2016 przez punkbuster (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 https://youtu.be/KzWgp58yWPI 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 nigdy nie wiem o ch*j chodzi z tymi lusterkami... zawsze myślałem że to zadość uczynienie za złośliwe zachowanie puszek a z filmików wynika że to czysty debilizm https://www.facebook.com/harleyandthedavidsons/videos/10154467892133586/ 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Dokładnie tak, niektórzy myślą że jak ich inni nie używają, to trzeba je urwać. Ale wtedy tym bardziej nie będą ich używać xD 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Fajna wataha. Fajna nuta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek rst1000 Opublikowano 26 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Ale odjazd ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkbuster Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 cos takiego moglbym miec ... i mam na to uprawnienia Dopóki hyo gt 125 jest na A1 i B nie potrzebne jest A2 i A 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gary Opublikowano 27 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ooo nieee.... czyżby znowu temat 125, silników 2T i wydechów zmieniających ślimaka w groźnego smoka... A temat jest "Ciekawe Filmiki Motoryzacyjne" ;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaszczomb Opublikowano 27 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 cos takiego moglbym miec ... i mam na to uprawnienia Dopóki hyo gt 125 jest na A1 i B nie potrzebne jest A2 i A Skoro mógłbyś, to ją kup. Mnie tam się podoba hayabusa - ale jakoś nie wpadłem na pomysł linkowania tutaj każdego jednego filmu z nią znalezionego na youtube. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 jak juz widze ten ten na p, to wiadomo o czym bedzie .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkbuster Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 jak sie nie podoba to jest opcja ignoruj lepiej ''jechać'' i sie wymądrzać nie ? Sprawia Wam to przyjemność. bede wrzucał takie motocykle jakie chce na ta strone . jak sie nie podoba to mozecie mnie zbanowac. droga wolna . Dla mnie motocykle 125 są bardzo ciekawe,wiec pasują do tematu ''ciekawe filmiki motoryzacyjne''. pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) jak sie nie podoba to jest opcja ignoruj lepiej ''jechać'' i sie wymądrzać nie ? Sprawia Wam to przyjemność. bede wrzucał takie motocykle jakie chce na ta strone . jak sie nie podoba to mozecie mnie zbanowac. droga wolna . Dla mnie motocykle 125 są bardzo ciekawe,wiec pasują do tematu ''ciekawe filmiki motoryzacyjne''. pozdrawiam. I proszę forumowicze, zatem odwrócona logika może występować nie tylko w układach elektronicznych ale i w ludzkim umyśle... Nikt tu się nie wymądrza i nie jedzie. Jako obserwatorzy tego tematu, chcielibyśmy aby zachował on swoje przeznaczenie i poziom/róznorodność treści - to wszystko. Edytowane 27 Lipca 2016 przez gary (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pit71 Opublikowano 27 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Dla mnie motocykle 125 są bardzo ciekawe,wiec pasują do tematu ''ciekawe filmiki motoryzacyjne''. pozdrawiam. To pisz w tematach dla posiadaczy 125,może tam wzbudzisz entuzjazm,w co szczerze wątpię. chce na ta strone mozecie Filmy nauczyłeś się wrzucać,teraz czas nauczyć się pisać po polsku. jak sie nie podoba to mozecie mnie zbanowac. droga wolna . Do banowania już przywykłeś,zadałeś sobie kiedyś pytanie"dlaczego ja?" 6 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkbuster Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) To pisz w tematach dla posiadaczy 125,może tam wzbudzisz entuzjazm,w co szczerze wątpię. a dlaczego mam isc gdzies do tematu 125 ? Czy ja wrzucam cos niezgodnego z tematem ? Wrzucam Ciekawe filmiki motoryzacyjne które dla mnie sa ciekawe . Dla Ciebie nie muszą być i tego od Ciebie nie wymagam żebyś je lubił . Rób swoje i daj mi robic swoje . Do banowania już przywykłeś,zadałeś sobie kiedyś pytanie"dlaczego ja?" nie ,nie zadałem sobie bo mam na Hejterów wylane. hejterów się nie słucha i nie czyta na poważnie I proszę forumowicze, zatem odwrócona logika może występować nie tylko w układach elektronicznych ale i w ludzkim umyśle... Nikt tu się nie wymądrza i nie jedzie. Jako obserwatorzy tego tematu, chcielibyśmy aby zachował on swoje przeznaczenie i poziom/róznorodność treści - to wszystko. a czy to co wrzucam jest offtopem ? Wrzucam motocykle 125 . Wy mozecie wrzucac inne . jest roznorodnosc ?jest. nie wiem o co cieczke masz chłopie. Moja rada na przyszłosc : Zawsze pisz czy mów za siebie . Ponieważ wątpie że 100% forum by się podpisało pod Twoim postem. Edytowane 27 Lipca 2016 przez punkbuster (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 skończcie już tą dyskusje nie na temat bo sie burdel robi 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) I tym optymistycznym akcentem skupmy sie na czyms troche wiekszym niz 125cc i przyjemniejszym Edytowane 27 Lipca 2016 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 A to z Hyosunga GT125R? 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Nie to wueska . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 https://youtu.be/9HQRYwghGjk Haha geniusz dzisiejszego dnia 2 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi