krzychoslav Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 noo ale spanikował kierowcy auta prawo jazdy powinno się zabrać :/ 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 A to moje z soboty. Prawo Murphiego. Odkąd mam kontakt z moto pierwszy raz wsiadłem tak ubrany, gdzie góra totalnie na zdrapkę. I takie coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Odkąd mam kontakt z moto pierwszy raz wsiadłem tak ubrany, gdzie góra totalnie na zdrapkę. Karpiu,przecież ty masz naturalne protektory 3 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 I takie coś podziwiam, że pojechaliście dalej. Należy się oklep machy i właściciela. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Prawo Murphiego. Wiedz,że jeśli coś nie ma prawa się zdarzyć, na pewno się wydarzy Miałeś niezłego farta! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 podziwiam, że pojechaliście dalej. Należy się oklep machy i właściciela. Nie zrobiłem tego tylko z jednego powodu - na siedzeniu pasażera z przodu było dziecko w foteliku. Uspokoiłem się, ochłonąłem i pojechaliśmy dalej. Generalnie jestem spokojnym człowiekiem ale na drodze wysiadam do każdego - czy to samochód czy moto. Kiedyś w końcu trafi się ktoś, kto mi spuści wp***dol. Tym razem darowałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) o włos..... A to nie bylo kontrolowane polozenie motocykla ? Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 A jest cos takiego jak kontrolowane polozenie motocykla? 2 przed nim przejechalo Wysłane przez gołębia pocztowego 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zabraklo jednej emotki na koncu mojej wypowiedzi 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 No i popieram Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Karpiu jak easy rider Tak mi się nasunęło https://www.youtube.com/watch?v=bYgxXVO5e90 wsiadłem tak ubrany Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Karpiu jak easy rider Tak mi się nasunęło https://www.youtube.com/watch?v=bYgxXVO5e90 Dziękuję za komplement Ubiór był specjalnie pod obstawke wesela. W Brzezinach będą gadać ;P all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 A jest cos takiego jak kontrolowane polozenie motocykla? 2 przed nim przejechalo gdzieś w jakimś temacie pamiętam była rozmowa nt. "kontrolowanego" położenia motocykla, jako sposobu uniknięcia przeszkody i ratowania tyłka A to było nawiązanie do tego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) . "kontrolowanego" położenia motocykla, jako sposobu uniknięcia przeszkody i ratowania tyłka takie sarkazmy Edytowane 28 Czerwca 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Taki tyłek warto by ratować http://hw-mobile.worldstarhiphop.com/u/vid/2015/11/18/Sequencefefewfwbikgang01_mobile.mp4?ri=512000&rs=850 Sent from a not-so-smartphone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 No zrobiłby jej przegląd, luzy wyregulował, zalał świeżym olejem :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 He he , widzę ze wiesz co w trawie piszczy jeśli chodzi o mechanikę Sent from a not-so-smartphone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkbuster Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) 500cc 2t v4 195km. Właściwie toReplika silnika suzuki Rgv 500. Nikt sie jeszcze nie odważył zrobic 1000 cc 2t . To by miało koło 400 km Maks co widziałem ofc w motocyklach to 750 tka i do tego mocno nie wysilona . Wszak takie suzuki gt 750 ma koło 80 koni ale to klasyk.i tak moto powyżej 250 cc tylko na tor! Wtedy można jeździć . Edytowane 3 Lipca 2016 przez punkbuster (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 ooooo naszych chłopaków nagrali - poznaję tamę w Jeziorsku! https://youtu.be/j1OWP-YBtsw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Harleye też skręcają: https://www.youtube.com/watch?v=Am6amOV1Vno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 .i tak moto powyżej 250 cc a ten znowu swoje 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Może być dobre 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Tak sie zdaje prawko w Rosji, albo nie zdaje https://m.youtube.com/watch?v=ESVukaGcCOA Sent from a not-so-smartphone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 I w końcu jest 4 część 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jest jest. Miałem wrzucić, ale stwierdziłem, że jak ktoś będzie chciał obejrzeć po poprzednich 3 to znajdzie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi