Aidekk Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Wklejam mój ulubiony film promujący bezpieczną jazdę! ENJOY!https://www.youtube.com/watch?v=AUAci3iBU6s&index=28&list=PLE4B8A8684D37212E Mój motocykl marzenie <3 Kiedyś sobie kupie Jeździłem praktycznie tym samym modelem tylko z silnikiem 650 a nie 125. Jak będziesz chciał go kupić to znam dobrze jednego właściciela wersji 125cc, któremu sam go zaproponowałem. Niestety... mieszka we Wro. Jak będzie sprzedawał dam Ci znać wiątpie że na 2 osiąga 70 km/h ,bardziej 60 62 km/h do czerwonego pola, ale ciągnie jeszcze 1500 obr do 11 tys (odcięcie) 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 film promujący bezpieczną jazdę! Przewrotny tekst 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Wklejam mój ulubiony film promujący bezpieczną jazdę! No skacze ciśnienie nawet od oglądania. Taki tam potencjalny zabójca/samobójca. Jedyny plus, że prawdopodobnie nie seryjny... Skill kierownika - rozumiem, można podziwiać ale taka jazda po publicznych drogach - idiotyzm, debilizm i pieprzony egoizm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Wklejam mój ulubiony film promujący bezpieczną jazdę! ENJOY! Uważam, że coś jest pokombinowane. Te prędkości na zegarach nie są prawdziwe. Jedzie dość szybko ale to nie jest ponad 200. Przyglądałem się na szybkość mijania pasów przerywanych na środku drogi oraz autobusu. No chyba że autobus ma ponad 150. Porównałem do Ulster GP. Szybkość zlewania się pasów jest inna. Ja byłem na Ulster GP i wiem co to znaczy ponad 2 paki na tych uliczkach. Tutaj takiego efektu nie widać. Edytowane 17 Maja 2016 przez Krzysiek rst1000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Nie znam się na tyle żeby dyskutować o zlewaniu się pasów. Niemniej wyścigi niezłe. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Uważam, że coś jest pokombinowane. Te prędkości na zegarach nie są prawdziwe. Jedzie dość szybko ale to nie jest ponad 200. Przyglądałem się na szybkość mijania pasów przerywanych na środku drogi oraz autobusu. No chyba że autobus ma ponad 150. Porównałem do Ulster GP. to żeś teraz dowalił, zwróciłeś uwage na odstępy miedzy pasami ? raczej nie, w 1 filmiku odstęp jest równy mniej wiecej dlugości pasa, na wyścigach to góra 1m, poza tym gość ma kamere za zegarami i inaczej jest odbierana prędkość niż jak jest na początku wyścigu pod czaszą prawie przy samym kole, zwróć uwage częstotliwość mijania słupków na poboczu, są rozstawiane co 100m, przelicz wiec jeszcze raz 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 zwróć uwage częstotliwość mijania słupków na poboczu, są rozstawiane co 100m, przelicz wiec jeszcze raz Może rzeczywiście , jeżeli słupki są co 100 metrów czyli jeden słupek w coś ponad sekundę. Początkowo wydawało się że to fake. Jakby zbyt spokojnie. U Iroli są węższe ulice na 100%, może dlatego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Przy słupku 100m na 1s+ to by miał 360km\h mniej więcej Filmik nie jest sciemą chociaż momentami tak wygląda. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 baaaaaardzo przyjemne oglądanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Wracajac sie pamiecia do fizyki z 7 klasy szkoly podstawowej i przyjmujac ze owe slupki sa co 100 stop ~30m to w momencie kiedy licznik pokazuje 300 to gosc naprawde jedzie 200 ok 1.45 na trzy slupki Ja wiem ze moja pamiec moze szwankowac oraz ze zubr to nie to samo co prazubr Ale i tak moje zwieracze by tego nie zniosly 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Mam nadzieję, że nigdy, nikt z nas, nie trafi na takiego idiotę.... To musiało boleć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nag Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 :) fajna reklama BMW 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzychoslav Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 trochę "miszcz" prostej, ale.. karma wraca 5 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Nie opanował tej MOCY 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Myślę, że najgorętsza maszyna na chwilę obecną: 3 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dobre 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Przywalił jak dzik w sosnę: 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Kolejne części w playliscie enjoy 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Tesla.... i wszystko jasne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Pomijajac juz fakt ze w tym zakresie obrotow w ktorych PROBOWAL sie scigac to moto rozpedza sie niczym skuter Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Tym bardziej że to ZX6 z 2007/2008, która w stosunku do innych roczników miała gorsze przyspieszenie (na seryjnym przełożeniu zębatek). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Gosc myslal ze to automat i zapomnial zrzucic z 6 Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Tragedia ! Nie ma chyba skutecznej metody na nich :/ 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Tragedia ! Nie ma chyba skutecznej metody na nich :/ Zwłaszcza, że okazja czyni złodzieja: https://www.youtube.com/watch?v=D2wdz0lCMOk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 o włos..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi