B3DNAR Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jak ktoś, lubi głupie poczucie humoru 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Odnosnie wyspy Man to zawsze mi sie przypomina reakcja tatusia 4 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tatko dobry Człowiek z pasją. Wie że żyje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 hahaa chciał zrobić zdjęcie 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Krótko, dynamicznie i fajnie akustycznie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 2 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Pinball level rosja, jeszcze łada ich łyka po poboczu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 To tej łady koło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Ale trzeba mieć niefart (motocyklista). Kiedyś jak dojeżdżałem boczną uliczką do ul. A..Struga słyszę trąbienie pomyślałem ślub czy straż, czy policja ..nie KOŁO zasuwało z górki od Żeromskiego chyba i zatrzymało się na znaku za ul.28 Pułku Strzelców Podhalańskich. Gdyby ktoś z przechodniów je przyjął na klatę to smutek. Edytowane 4 Maja 2016 przez PIT (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 ul.28 Pułku Strzelców Podhalańskich. Strzelców Kaniowskich 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Faktycznie Kaniowskich, było Hutora to się nie myliło, to później nawymyślali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 To tej łady koło Gdzieś już czytałem że biała łada to "zło wcielone" 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 wiem bo miałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Kolega miał też, piękną czerwoną z taką ilością "chromu" że aż mu kiedyś zazdrościłem, ale to były dawne lata 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkbuster Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Co powiecie na taki dźwięk w klasie 125 ? Moim zdaniem najlepiej brzmiący motocykl w klasie 125. Choć ja bym wolał wersje naked w nowej budzie Edytowane 4 Maja 2016 przez punkbuster (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jeśli chodzi o tuning to zdecydowanie wolę klimaty sleeperów niż ricerów P.S. dla niezorientowanych - lepiej jak jest szybsze niż wygląda niż na odwrót 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 hmmm, ciężko ze 125 wycisnąć coś mocniejszego więc pozostawię "bez komentarza" 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Dźwięk, jak na tą klasę faktycznie jeden z lepszych. Na pewno mniej denerwuje niż 2 suwów. A to, że więcej hałasu robi niż jedzie to już inna sprawa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Moim zdaniem najlepiej brzmiący motocykl w klasie 125. widać nie słyszałeś Yamaszki R125 którą posiadał kolega Nico 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Śmiesznie się ogląda. Hałas, obroty i moto przemyka przed kamerą na odkręconej 2ce 70km/h Dźwięk zdradza, że coś innego jest piecem niż faktycznie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Co powiecie na taki dźwięk w klasie 125 ? Moim zdaniem najlepiej brzmiący motocykl w klasie 125. Choć ja bym wolał wersje naked w nowej budzie Mocno sredni ten dzwiek Duzo fajniej bulgotal zwykly Romet na Mugenie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkbuster Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) widać nie słyszałeś Yamaszki R125 którą posiadał kolega Nico V2 lepiej brzmi niż singiel. Ale to tylko moje zdanie Śmiesznie się ogląda. Hałas, obroty i moto przemyka przed kamerą na odkręconej 2ce 70km/h Silnik ma 14,5km czyli praktycznie limit mocy na A1-B. Co najbardziej ogranicza ten motocykl to waga która wynosi na mokro koło 180kg. Coś jak viaradero. i wiątpie że na 2 osiąga 70 km/h ,bardziej 60 Jak na taką wage to moim zdaniem przyśpiesza ok jak na tą klase .Jak Chce się więcej mocy to tylko 2t wtedy. rs 125 czy cagiva mito które mają powyżej 30km i 6 sek do setki . filmik z jazdy Edytowane 5 Maja 2016 przez punkbuster (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkbuster Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) wybłagałem tą recke od motobandy Mój motocykl marzenie <3 Kiedyś sobie kupie Edytowane 7 Maja 2016 przez punkbuster (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Fajna reklama Audi R8 https://www.youtube.com/watch?v=yB8tgVqmKzw 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Uj z autem. Jaka droga do latania! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi