Piuriel Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 dobra zajawkaJak ktoś bedzie zainteresowany to spokojnie znajdzie poprzednie części 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Po pierwsze primo Dawno z takim zainteresowaniem nie obejzalem filmu typu ghimkhana (przynajmniej ja go tak sklasyfikowalem) Po drugie primo 850 koni w tym czterocostam ?!?!!?!? Ja pierdziuuuu i po trzecie primo Wytlumaczcie mi to jak kompletnemu lajkonikowi Jaki lancuch (ja mam tryby) jest w stanie przeniesc taka moc na kolo ????? Mysle ze kosztuje wiecej, niz polowa sredniej wartosci motocykli jezdzacych po lodzi 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 i po trzecie primo Wytlumaczcie mi to jak kompletnemu lajkonikowi Jaki lancuch (ja mam tryby) jest w stanie przeniesc taka moc na kolo ????? Mysle ze kosztuje wiecej, niz polowa sredniej wartosci motocykli jezdzacych po lodzi mniej więcej taki: https://youtu.be/s5eDq2PWF1E?t=5m11s a tego zrobiono zaraz po wojnie więc nie jest to 'rocket science' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No tak ale porownujac z butem widocznym w tle to on jest chyba ze 3 razy grubszy niz motocyklowy 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Pewnie część kojarzy RJ.Tu trailer tego pozytywnego gościa: Tu filmik jak karci przechodniów za wchodzenie na czerwonym. PS. Mega jaram się jego Husq. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 PS. Mega jaram się jego Husq. z tego co pamiętam to została skradziona - czyżby się znalazła? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Coś mi świta, że to było w Aprils fool 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 aż sprawdziłem. 7 m-c temu to nie aprils fool, faktycznie została skradziona, po czym dostał nową, od swojej kobiety (i kogoś, przyjaciela? ciężko "zrozumieć" przez jego akcent, może komuś pójdzie lepiej ) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Kupię sobię Nude coś czuję jako drugie moto Tylko nie mogę znaleźć żadnej na portalach 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Kupię sobię Nude coś czuję jako drugie moto Tylko nie mogę znaleźć żadnej na portalach Ciężki temat no i droga sztuka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ciężki temat do kupienia czy do jazdy? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 do kupienia i do ewentualnych części - rzadki moto. jak obejrzysz 2 filmik który wrzuciłem to masz powiedziane - polecieli po nią specjalnie do Niemiec 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Rusza TT 2016.Smaczek w postaci jazdy z Ianem Hutchinson i 360* camera. 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 jak ktoś już wrzucał, to sorry http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/startuje-sezon-motocyklowy-apele-o-rozwage-na-drogach,636250.html 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 https://m.youtube.com/watch?v=zq9Bnjmq2To Życie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Łeeee, he, he 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Hahahahaahah 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ale się wściekają 5 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) http://v.iplsc.com/106-km-h-skuterem/0005EY3ONDVBWOOG-V1.mp4 A tu "cały" artykuł odnośnie filmiku http://motoryzacja.interia.pl/raporty/raport-polskie-drogi/wiadomosci/news-106-km-h-skuterem-i-po-prawku,nId,2189463#utm_source=fb&utm_medium=fb_promo&utm_campaign=fb_moto2604&iwa_source=fb_prom?parametr=google Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez A04 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) no to zaczynamy co powiecie na to ??? PS czy Wy też przechylaliście glowę na zakrętach??? Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Nag (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Mega. Widziałem kilka raz już i zawsze wciąga. Marzy mi się kiedyś pojechać na wyspę i zobaczyć to na własne oczy jak dzidują. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 no to zaczynamy co powiecie na to ??? PS czy Wy też przechylaliście glowę na zakrętach??? A idz w cholere. Az sie zona zaczela ze mnie smiac 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie jednemu się marzy żeby tam pojechać Poczuć całym ciałem jak rozdzierają powietrze. Jak ryk, goniącej czas maszyny atakuje uszy Wrażeń byłoby na cały rok Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi