Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Ciekawe Filmiki Motoryzacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe czy ten pan ma płacone szkodliwe za wdychanie dymu ze spalanych opon? :smile:

Opublikowano

chętnie bym zasiadł na miejscu pasażera :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

Edytowane przez Wojtas (wyświetl historię edycji)

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

zaczynam poważnie myśleć nad zakupem Fiesty. Choć ta na filmiku wydaje się być trochę bardziej zrywna niż Fiesta mojej teściowej :smile:

Opublikowano

Ta fiesta teściowej to chyba złymi kółkami kręci jak na taką zabawę.

Opublikowano

Ja tam bym nowa Fiesta ST nie pogardzil :smile:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Ciekawe jaki był budżet tego filmiku! wrażenie za***iste :smile: jak by to odpalić na dobrym zestawie nagłaśniającym sąsiedzi by się zlecieli :cheers:  

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

nie pomyślał do końca, więc i koniec nie pomyślał by go oszczędzić  :blink:

Opublikowano

JAkie tam nie dla wrażliwych :biggrin:  To jedna z delikatniejszych rys na gnatach po wyjebce, nooo pomijając tą kieszonkę na drobne w kolanie.

Jak się bawić to się bawić, w rękawku latać,  gnaty parzyć :laugh2:

Opublikowano

Jak nie lubię w zasadzie żadnych modyfikacji to ten jednoślad zrobił na mnie ogromne wrażenie. Gratki dla twórców.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe, tak jazda a ręcę gołe, dłonie gołe... taka rosyjska ruletka.

Opublikowano

Widocznie mają damskie pistolety i palec w rękawiczce nie wchodzi pod spust :smile:

Opublikowano

uuu grubo, jednak chyba jak silnik z przodu to troche większe szanse na przeżycie, zawsze dodatkowa bariera, ewentualnie na kolana może wskoczyć :P

Opublikowano

Motórzysta z jajami, twardy chłop. Większość ludzi na widok połamanych gnatów odwraca głowę i mnie tu nie ma...

Opublikowano

Heeee :biggrin: dobre ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆