OmLeT Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 O ja pier**le...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Jakiś dziki kraj ! prawo dżungli kto silniejszy ten wygrywa. Brakuje tylko gości z bronią jak w Rosji.\ EDIT: No chyba że jedzie pod prąd Kolejny ciekawy film o wyścigach TT na wyspie: Closer to the edge http://www.cda.pl/video/4076652 Fajnie że powtórzyłeś bo nie wszyscy widzieli ale to dość stary i kultowy film o TT - znamy go. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Nie znalazłem przez szukajkę a 57 stron jakoś mi się nie chciało wertować. Nie chciałem źle Mogę podrzucić jeszcze jeden ROAD o tej tematyce jeżeli nie było. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Jakiś dziki kraj ! prawo dżungli kto silniejszy ten wygrywa. Brakuje tylko gości z bronią jak w Rosji.\ wtedy to byłaby Rosja, a nie... 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Nie chciałem źle Bez stresu czasem coś się powtórzy - normalka. To po prostu popularny film. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 To wrzucam http://onlinemoviewatchs.com/road-2014-hollywood-full-movie-watch-online-for-free/Nie znalazłem w szukajce. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) i believe i can fly ... Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Let's try this https://youtu.be/vVMrW0dOIMQ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Widoki piękne, ale jazda przy krawędzi na takiej nawierzchni mało rozsądne (jak to mówią jest ryzyko jest zabawa ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 I nie ma tam żadnej budki fast food przy drodze? W tych plecakach na bank mają spadochrony! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 [...] W tych plecakach na bank mają spadochrony! .. i przenośny kibelek 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 ale do Kenii to ja sie chyba nigdy nie wybiore ewentualnie motorynką żeby w razie czego szybko złapać pod pachę i przeskoczyć przez barierkę Często na szkoleniach słyszałem, że kierownik ma jak najmniej przeszkadzać motocyklowi, który zasadniczo bez niego da sobie radę lepiej rewelacja, czegoś takiego jeszcze nie widziałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Do porannej kawy z genialną muzyką Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie jest to film typowo motoryzacyjny ale jest w kasku natomiast jak dla mnie niesamowite 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 rewelacja. jestem pod ogromnym wrażeniem. ja wiem czy nie motoryzacyjny, niektóre figury widziałem już na filmikach z udziałem motoru, tylko lądowanie nie miało w sobie tyle gracji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 !!!Uwaga, koniec filmu - tylko dla ludzi o naprawdę mocnych nerwach!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ragnotti.. mój ulubiony drajwer FWD. to z tej samej bajki; chyba nie było https://youtu.be/EkbBu2wUp9w 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Brawo Ty Krasus! Miny pasażerów bezcenne! Niech no który się zrobi na takiego dziadka podczas czwartkowych spotkań i na gume 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) A taki ciekawy filmik, wklejam z całym artykułem - http://www.scigacz.pl/Motocyklista,BMW,vs,zakrety,elektronika,nie,zrobi,wszystkiego,27841.html?utm_source=rss&utm_medium=link&utm_campaign=rss-rss&utm_term=www.scigacz.plEhhh, nie oglądało/czytało sie bibli pokonywania zakrętów. Reakcja obronna - odjecie gazu w zakręcie Edytowane 1 Lutego 2016 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Rogal na załączonym filmiku ewidentnie widać, że to nie był błąd motocyklisty tylko gościa, który zaprojektował latarnie na środku trasy motoru 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Nie wiem gdzie wiec wale tu Akcja serwisowa suzuki 2016 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Próba kradzieży motocykla.... https://youtu.be/3H_uXa-Jfvc swoją drogą, ciekawe, czy go w końcu zajumali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 https://m.youtube.com/watch?v=aPoAyZBQb3M Pomysł na biznes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 https://m.youtube.com/watch?v=aPoAyZBQb3M Pomysł na biznes -Dokąd pan sobie życzy? -do Mordoru... BRRRRAAAAAAPPP............. Te przegazówki aut wrc to coś pięknego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Nie jest to film typowo motoryzacyjny ale jest w kasku natomiast jak dla mnie niesamowite Powietrzny balet to mało powiedziane mała jest niezła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi