Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Ciekawe Filmiki Motoryzacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ja pier**le...... 

Opublikowano (edytowane)

Jakiś dziki kraj ! prawo dżungli kto silniejszy ten wygrywa. Brakuje tylko gości z bronią jak w Rosji.\

EDIT:

No chyba że jedzie pod prąd   :biggrin:

Kolejny ciekawy film o wyścigach TT na wyspie: Closer to the edge http://www.cda.pl/video/4076652

Fajnie że powtórzyłeś bo nie wszyscy widzieli ale to dość stary i kultowy film o TT - znamy go.

Edytowane przez PIT (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Nie znalazłem przez szukajkę a 57 stron jakoś mi się nie chciało wertować. Nie chciałem źle :smile:

Mogę podrzucić jeszcze jeden ROAD o tej tematyce jeżeli nie było.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Jakiś dziki kraj ! prawo dżungli kto silniejszy ten wygrywa. Brakuje tylko gości z bronią jak w Rosji.\

wtedy to byłaby Rosja, a nie... :biggrin:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Nie chciałem źle

Bez stresu czasem coś się powtórzy - normalka. To po prostu popularny film.

Opublikowano

Widoki piękne, ale jazda przy krawędzi na takiej nawierzchni mało rozsądne (jak to mówią jest ryzyko jest zabawa :smile: )

Opublikowano

I nie ma tam żadnej budki fast food przy drodze? W tych plecakach na bank mają spadochrony! :laugh2:

Opublikowano

[...] W tych plecakach na bank mają spadochrony! :laugh2:

.. i przenośny kibelek :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

ale do Kenii to ja sie chyba nigdy nie wybiore :biggrin:

ewentualnie motorynką żeby w razie czego szybko złapać pod pachę i przeskoczyć przez barierkę :smile:

Często na szkoleniach słyszałem, że kierownik ma jak najmniej przeszkadzać motocyklowi, który zasadniczo bez niego da sobie radę lepiej  :biggrin:

rewelacja, czegoś takiego jeszcze nie widziałem :smile:

Opublikowano

Nie jest to film typowo motoryzacyjny ale jest w kasku  :P natomiast jak dla mnie niesamowite

Opublikowano

rewelacja. jestem pod ogromnym wrażeniem. 

ja wiem czy nie motoryzacyjny, niektóre figury widziałem już na filmikach z udziałem motoru, tylko lądowanie nie miało w sobie tyle gracji :smile:

Opublikowano

!!!Uwaga, koniec filmu - tylko dla ludzi o naprawdę mocnych nerwach!!!

Opublikowano

Brawo Ty Krasus! :biggrin:

Miny pasażerów bezcenne! :laugh2:  

Niech no który się zrobi na takiego dziadka podczas czwartkowych spotkań i na gume :laugh2:

Opublikowano (edytowane)

A taki ciekawy filmik, wklejam z całym artykułem -

http://www.scigacz.pl/Motocyklista,BMW,vs,zakrety,elektronika,nie,zrobi,wszystkiego,27841.html?utm_source=rss&utm_medium=link&utm_campaign=rss-rss&utm_term=www.scigacz.pl
Ehhh, nie oglądało/czytało sie bibli pokonywania zakrętów. Reakcja obronna - odjecie gazu w zakręcie :P

Edytowane przez Rogal (wyświetl historię edycji)

...

Opublikowano

Rogal na załączonym filmiku ewidentnie widać, że to nie był błąd motocyklisty tylko gościa, który zaprojektował latarnie na środku trasy motoru :smile:

Opublikowano

Nie wiem gdzie wiec wale tu

Akcja serwisowa suzuki 2016

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Nie jest to film typowo motoryzacyjny ale jest w kasku  :P natomiast jak dla mnie niesamowite

Powietrzny balet to mało powiedziane  :biggrin: mała jest niezła