Bulba Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Z tym "kutasem" bym sie tak nie rozpedzal Mnie to wyglada na laske za kolkiem Tutaj troche milszy dla oka widok Edytowane 27 Listopada 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Dawid Xrv Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 Faktycznie I nawet jak się przyrzeć towarzystwo już ruszało. Więc złośliwości tam nie było. Odwołuję co napisałem wcześniej 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 ale ktoś tą SHL-kę wyglancował.. oj szacun szacun 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Bulba Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 Ja akurat jeszcze pamietam nowe nowki WSKi w sklepach Uwierzcie mi, ze taki sprzet nawet z fabryki nie wychodzil. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Dawid Xrv Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Słuchawy na uszy i pełna moc! Coś pięknego Aż mnie korci żeby odpalić to na mocnym zestawie nagłaśniającym Dalsza część ze słuchawkami na uszach Jak to dźwięk motocykla doprowadza kobietę i mężczyznę do ekscytacji. 45-50s. W sumie mnie też. KOSMOS... Edytowane 12 Grudnia 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Rogal Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ej, w ogóle obczajcie to... 1:58 ładny hardcore! 2 Cytuj ...
MaDDoggY Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 Tutaj całość: Gościu faktycznie nieźle ogarną łapiąc w ślizgu dziewczynę ale kluczowym było, że nic nie jechało z naprzeciwka.. Poza tym można zauważyć ze wszystko zaczyna się najprawdopodobniej od wjechania w "rzekę" która przepływa w poprzek jezdni i utraty kontroli nad przednim kołem. 1 Cytuj
ErR Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 Gościu faktycznie nieźle ogarną łapiąc w ślizgu dziewczynę ale kluczowym było, że nic nie jechało z naprzeciwka.. Poza tym można zauważyć ze wszystko zaczyna się najprawdopodobniej od wjechania w "rzekę" która przepływa w poprzek jezdni i utraty kontroli nad przednim kołem. U nas by to tak pięknie nie wyglądało. Tam mają murek o który podczas ślizgu można zwyczajnie się odbić albo ześlizgnąć u nas są barierki ..... 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 Albo jajcarnia jak na JPII 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
PIT Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 W ramach odskoczni od tego co za oknem i ocieplenia klimatu 2 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Wyczuwam "fake", ale niestety takich sytuacji jest mnóstwo nawet w woj. łódzkim na porządku dziennym 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
JAREK-XJR Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie popieram metody kija owego autochtona ale wiem tez cos na temat wk...ych enduro i crossow smigajacych z wolnymi wydechami miedzy dzialkami. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
PIT Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Wygląda dość realnie i na stop-klatce piąstka przykleja się do dziadka twarzy także może real i dobrze należało się dziadkowi. Sam dziadek wybrał formę dialogu to mu motonita odpowiedział także w tej sytuacji popieram motocyklistę. Niestety ci ludzie mają sporo racji to tak jakby kupili sobie działeczkę w spokojnej leśnej okolicy władowali kasę, a tu im tor motocrossowy za płotem urządzają. Też bym się zirytował tym bardziej, że pozostawia to trwałe ślady w środowisku (zwierzęta, ściółka). I o ile gościu ma pełne prawo jeździć po drodze o tyle wjazd do lasu jest w wielu miejscach zabroniony, a takich riderów leśnych nie brakuje. 1 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zamiast z drągiem dziadek mógł z litrem wyjść. I miałby spokój 3 Cytuj
PIT Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Sorry taki mają klimat https://www.youtube.com/watch?v=QjaRhYPC3vA 4 Cytuj
kosmaty Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 e jednak polki najładniejsze, tutaj same maciory ;p "jest siodełko...................nie ma siodełka" 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Dawid Xrv Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Gdzieś muszą pomieścić te fast foody 0 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) [media= ][/media] Edytowane 8 Stycznia 2016 przez B3DNAR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
PeZet Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 https://youtu.be/BCGC_qh6dC8 3 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 No pokazuje żonie te filmiki, cierpliwie tłumacze, że to już najwyższy czas żeby młoda zaczęła jeździć i co? Nic - jak grochem o ściane Ehh.... 1 Cytuj
PIT Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Często na szkoleniach słyszałem, że kierownik ma jak najmniej przeszkadzać motocyklowi, który zasadniczo bez niego da sobie radę lepiej 3 Cytuj
Piuriel Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Kolejny ciekawy film o wyścigach TT na wyspie: Closer to the edgehttp://www.cda.pl/video/4076652 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
krzychoslav Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 ale do Kenii to ja sie chyba nigdy nie wybiore 4 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Rekomendowane odpowiedzi