Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Ciekawe Filmiki Motoryzacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z tym "kutasem" bym sie tak nie rozpedzal

Mnie to wyglada na laske za kolkiem :smile:

Tutaj troche milszy dla oka widok

Edytowane przez Bulba (wyświetl historię edycji)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Faktycznie :smile: I nawet jak się przyrzeć towarzystwo już ruszało. Więc złośliwości tam nie było. Odwołuję co napisałem wcześniej :whistling:  :laugh2:

Opublikowano

ale ktoś tą SHL-kę wyglancował.. oj szacun szacun B)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Ja akurat jeszcze pamietam nowe nowki WSKi w sklepach

Uwierzcie mi, ze taki sprzet nawet z fabryki nie wychodzil.

Opublikowano (edytowane)

Słuchawy na uszy i pełna moc! Coś pięknego :biggrin:  Aż mnie korci żeby odpalić to na mocnym zestawie nagłaśniającym :laugh2:

Dalsza część ze słuchawkami na uszach

Jak to dźwięk motocykla doprowadza kobietę i mężczyznę do ekscytacji. 45-50s. W sumie mnie też. KOSMOS...

Edytowane przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ej, w ogóle obczajcie to... 1:58 ładny hardcore!

...

Opublikowano

Tutaj całość:

Gościu faktycznie nieźle  ogarną łapiąc w ślizgu dziewczynę ale kluczowym było, że nic nie jechało z naprzeciwka..  Poza tym można zauważyć ze wszystko zaczyna się najprawdopodobniej od wjechania w "rzekę" która przepływa w poprzek jezdni i utraty kontroli nad przednim kołem.

Opublikowano

Gościu faktycznie nieźle  ogarną łapiąc w ślizgu dziewczynę ale kluczowym było, że nic nie jechało z naprzeciwka..  Poza tym można zauważyć ze wszystko zaczyna się najprawdopodobniej od wjechania w "rzekę" która przepływa w poprzek jezdni i utraty kontroli nad przednim kołem.

U nas by to tak pięknie nie wyglądało. Tam mają murek o który podczas ślizgu można zwyczajnie się odbić albo ześlizgnąć u nas są barierki .....

Opublikowano

Albo jajcarnia jak na JPII

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W ramach odskoczni od tego co za oknem i ocieplenia klimatu   :biggrin:

Opublikowano

Wyczuwam "fake", ale niestety takich sytuacji jest mnóstwo nawet w woj. łódzkim na porządku dziennym  :wacko:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Nie popieram metody kija owego autochtona ale wiem tez cos na temat wk...ych enduro i crossow smigajacych z wolnymi wydechami miedzy dzialkami.

Opublikowano

Wygląda dość realnie i na stop-klatce piąstka przykleja się do dziadka twarzy także może real i dobrze należało się dziadkowi.

Sam dziadek wybrał formę dialogu to mu motonita odpowiedział także w tej sytuacji popieram motocyklistę.

Niestety ci ludzie mają sporo racji to tak jakby kupili sobie działeczkę w spokojnej leśnej okolicy władowali kasę, a tu im tor motocrossowy za płotem urządzają. Też bym się zirytował tym bardziej, że pozostawia to trwałe ślady w środowisku (zwierzęta, ściółka).

I o ile gościu ma pełne prawo jeździć po drodze o tyle wjazd do lasu jest w wielu miejscach zabroniony, a takich riderów leśnych nie brakuje.     

Opublikowano

Zamiast z drągiem dziadek mógł z litrem wyjść. I miałby spokój :biggrin:

Opublikowano

e jednak polki najładniejsze, tutaj same maciory ;p "jest siodełko...................nie ma siodełka" :P 

Opublikowano

Gdzieś muszą pomieścić te fast foody :laugh2:

Opublikowano

No pokazuje żonie te filmiki, cierpliwie tłumacze, że to już najwyższy czas żeby młoda zaczęła jeździć i co? Nic - jak grochem o ściane :whip:

Ehh....

Opublikowano

Często na szkoleniach słyszałem, że kierownik ma jak najmniej przeszkadzać motocyklowi, który zasadniczo bez niego da sobie radę lepiej  :biggrin:

Opublikowano

Kolejny ciekawy film o wyścigach TT na wyspie: Closer to the edge

http://www.cda.pl/video/4076652

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

ale do Kenii to ja sie chyba nigdy nie wybiore :biggrin:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png