szerszung Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 A znak P-1d ostrzega przed niebezpieczeństwem :hihi:a na poważnie to dziwne zachowanie tym bardziej, że 50 metrów dalej można było na luzaka zawrócić... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 A od kiedy można wyprzedać z prawej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Aidekk za nerwowy jesteśŻe klaksonem potraktowałem? Należało mu się Musze kamerke sobie zakupić bo takich akcji mam sporoJa dostałem na urodziny, to teraz nagrywam. Jak widać może się przydać, bo ten z tyłu prawie we mnie wjechał hamując awaryjnie. Jakby wjechał a ten od cudownego manewru uciekł to by mi przypisali ewentualną stłuczkę, że zajechałem. A od kiedy można wyprzedać z prawej?Polecam przeczytać punkt 10 http://forum.gazeta.pl/forum/w,1057,88903125,88909619,Re_Jakie_sa_zasady_wyprzedzania_na_wielopasmowce.html 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Znajomemu niedawno gościu zajechał drogę, po czym ostro zahamował i się pocałowali. Oczywiście wina poszła na kolegę, że nie dostosował odległości. Od tamtego czasu tez śmiga z kamerką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Co do wyprzedzania z prawej to jest to dozwolone w kilku przypadkach: w terenie zabudowanym jeżeli wyznaczone są przynajmniej dwa pasy przeznaczone do poruszania się w jedną stronę, w terenie nie zabudowanym jeżeli wyznaczone są minimum 3 pasy do poruszania w jedną stronę, jeżeli wyprzedzamy pojezd skręcający w lewo. Tak że Aidekk jak najbardziej miał prawo wyprzedzić z prawej strony, tamten zdecydowanie wymusił pierwszeństwo, a to co mnie już najbardziej wnerwia w takich przypadkach to jak gość ląduje na prawej stronie prawego pasa i wolniuteńko sobie jedzie żeby nikomu nie przeszkadzać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja bym w życiu nie pomyślał, że można takie coś odwalić. W tym miejscu to norma,czujnym trzeba być,ciesz sie tylko że puszką jechałeś. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 2 :26 rozwaliło mnie angielski czarny humor w stylu Monty Pythona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 0:39 aż podskoczyłem na fotelu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Trzeba przyznać ze radzi sobie facet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Fajnie ale za każdym razem kiedy masakrował te chrom to aż mnie serce bolało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 http://joemonster.org/filmy/67348 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawid Xrv Opublikowano 5 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Zayebał i rozyebał. Selekcja naturalna. Może zacznie myśleć. Czeszka kontra Japonka... Edytowane 6 Marca 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Trochę pozytywnej energii. Chyba sobie to kombi sprawię z pierwszych minut filmu pasuje to Kawy idealnie ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Spojrzenia ludzi byłyby jeszcze lepsze niż te z wczorajszego latania:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Ahahahaha Wygląda jak żołnierz piechoty z XXII Ciekawe jak by się szybko rozberał gdyby taka osa wpadła jakimś cudem za kombi Trytytki rządzą Edytowane 13 Marca 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jako mały chłopiec również byłem zadowolony, że udało mi się rozkręcić radio.Rozebrane na części pierwsze porysowane (części pourywane ), ale się udało.Zastanawiam się czy w tym wypadku nie będzie podobnie coś porysowane ...etc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Żeby tak po naszych Bieszczadach było można... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 zrobiło się tak przyjemnie.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Rewelacja 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Hipnoza Sporo wrzut z TT ale tego to nie było chyba Słuchawki na bańkę i wjoo Baśka Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Kolejny Forest Gump , nie jestem wielkim fanem MOTO GP ale w/g mnie niesamowite okrążeniehttps://www.youtube.com/watch?v=0JkTb1gC9Zc Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Skuter wodny z silnikiem Hayabusy. Można? Można 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Przycinanie trawy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi