Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Ciekawe Filmiki Motoryzacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzieś jest jak tak wyprzedza samochód

Opublikowano

Gość miał ogromnego farta, że nie przytulił się do barierek, a ciuchy zrobiły swoje :ohmy2:  :sweatingbullets:  

Swoją drogą myślałem, że będzie trochę dłużej szorować po asfalcie przy takiej prędkości.   

150270.png

Opublikowano

a ciuchy zrobiły swoje

no wlasnie nie wiem czy zrobiły swoje. Rękawiczki to jeszcze kumam bo nie ma bata zeby w tym miejscu nie przetrzeć podczas szlifu ale miejsce na przedramieniu które jest chronione przez jeden z wyższych modeli dainesa ze skóry kangurzej to już średnio ochroniło... widać na filmiku że koleś nie szorował długo tym miejscem a przetarcie takie jakby na przedramieniu siedział i tarł ... 

Opublikowano

no wlasnie nie wiem czy zrobiły swoje. Rękawiczki to jeszcze kumam bo nie ma bata zeby w tym miejscu nie przetrzeć podczas szlifu ale miejsce na przedramieniu które jest chronione przez jeden z wyższych modeli dainesa ze skóry kangurzej to już średnio ochroniło... widać na filmiku że koleś nie szorował długo tym miejscem a przetarcie takie jakby na przedramieniu siedział i tarł ... 

Może się nie znam, ale chyba za dużo oczekujesz od stroju. To nie skorupa Iron Man'a  ;)

Wg. mnie jak ze szlifu przy 140 wychodzisz cało to jest to jednak sukces - chyba właśnie na tyle pozwala ta skóra z kangura  :smile:

150270.png

Opublikowano (edytowane)

To może teraz w świat 4 kółek sprzed 30 lat. Wściekła Grupa B...

Z tego co słychać to  Skandynawia. A na tamte asfalty należy brać poprawkę. TO zupełnie inna bajka niż nasze drogi. Są bardzo przyczepne, chropowate. Dlatego gość tak szybko się zatrzymał i ciuchy szybko poszły. 

Edytowane przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Na Małysza :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Dla wytrwałych, komplikacja wypadków i kolizji motocyklowych...

HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to

Opublikowano

Z cyklu świry na motongach:

3060 HP, customowy silnik twin turbo dla mustanga:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano
Z cyklu świry na motongach

Dobry film, śmieszne jest że jemu wydaje się że go słyszą

Opublikowano

Myślę, że film warty obejrzenia nawet przez tych którzy śmigają po asfalcie...

Esencja śmigania w terenie... dla mnie jako zapalonego endurzysty... coś pięknego...

you will never know me, you can only follow me.

Opublikowano

Liczba wyświetleń filmu mnie zabiła  :blink:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png