Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Ciekawe Filmiki Motoryzacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kawka_Ninja
Opublikowano

Małoletni !!!! Jak narazie Królujesz !!!! Z Filmikiem Zajebi......e !!!! Ujęcia , klatki .....poprostu MEGA !!!! LwG  :riding:  MNie się strasznie podoba :smile:

Opublikowano

:blush: Dzięki kawka_ninja :].. Filmik znaleziony tak przypadkowo gdyż poszukiwałem czegoś o schodzeniu na kolano ,a ten film mnie zaciekawił i KRÓLUJE !!!! :riding:  :moto:  :P  :cheers:

Opublikowano

To jest piękne :] Taka kruszynka ,a ogarnia takiego potwora :laugh2: Oba Filmiki bardzo mi się podobają ,a szczególnie to co wyczynia Sara :smile::riding:  :hihi:

Opublikowano

Ogarnijcie sobie stunterkę: Chesca Miles. Miłego oglądania filmików ;)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Gość Kawka_Ninja
Opublikowano

Ogarnijcie sobie stunterkę: Chesca Miles. Miłego oglądania filmików ;)

No Zaj....a jest !! ;) Dzieki Serdeczne...... 

Opublikowano

"W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą".

Gość Kawka_Ninja
Opublikowano

Joker buhahahaha  :decayed: Jaki Cyrk...... Ludzie to mają pomysły czasami nie zdawają sobie sprawy jakimi są idiotami  :blink:

Opublikowano

Joker :biggrin: wymiękłem :biggrin:

Chyba nigdy nie zrozumiem po co ludzie obniżają tak auto :wacko:

qxK0W5f.jpg

Opublikowano

Jak to po co, żeby właśnie elegancko się przez progi, tory itd przejeżdżało  :hihi: 

"W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą".

Opublikowano

Jak ja uwielbiam nakedy! Ten potwór jest niesamowity! Piękny design. I ten oszałamiający dźwięk wydobywający się z komina! :ohmy2: <3

Opublikowano

A później allegro :nie katowany,zadbany ,niemiec płakał jak sprzedawał  :decayed: hehe.Nie no ale filmik kozacki.

A teraz coś:biggrin: Panowie.... :