ErR Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Trochę połechtam ego Lansa Ale i tak BMW oraz Ducat ładnieszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) <3 Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez elfeti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 <3 Piękny motocykl chciałbym takiego customa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Oglądajcie od 48 sek. http://filmy.scigacz.pl/Drag_bike_wkreca_plecak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Oglądajcie od 48 sek. Ostatnio chłopaki o tym opowiadali - podobno przewijali 10 razy, ja tylko 2 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mogło się skończyć niewesoło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 to wina myszy w garażu ? 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Piotrkowskie szaleństwa zeszłego roku Podsumowanie sezonu 2012 - według mnie świetnie zmontowane. Edytowane 3 Maja 2013 przez jabioka (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Jedziesz sobie 300 km/h a tu nagle.... http://www.youtube.com/watch?v=xoFflWpNgu0 Edytowane 3 Maja 2013 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 http://www.smog.pl/wideo/60480/mistrz_motocyklowych_ewolucji/ kto sie dał filmować? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 nie jest to może tematyka motocyklowa ale 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 O ja pitole 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Tak pod dzisiejszy spot bo pojawiła się dziś jedna taka maszyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczuu Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 10 Maja 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Film wstawiony przez fatcartmana genialnie zmontowany. Jeden z nielicznych, który nie nudzi się po 2 minutach. 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jeszcze ktos ma serce Dziecko m. 1:25! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jeszcze ktos ma serce Dziecko m. 1:25! Nie tyle o dziecko jestem zaskoczony, bo tu grozi odpowiedzialność karna gdyby się nie zatrzymał co raczej o tego kota dalej czy kaczkę na jezdni... no ale to już tak jest, że niektórzy bardziej przejmują się zwierzętami niż innymi ludźmi, więc chyba nie ma się co dziwić. A co powiecie, za nowiutkiego face-racera za jedyne $3000? Przecież to nawet nie 10000 zł I nie chińczyk tylko amerykańska produkcja 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 No szacun filmiki extra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 "Graczuu" - doskonały film, nie jednego z nas powinien dużo nauczyć i dać wiele do myślenia - dzięki ! 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 13 Maja 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 klimatyczna muza Hansa Zimmera piękny przekaz... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 No właśnie nie do końca łapię co speach Charliego ma wspólnego ze scenkami z filmu. Jedno fajne, drugie fajne ale razem ni cholery nie tworzą całości. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Jadymy panowie, jadymy! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hH2mJdaWVdU Czego nie robić na motocyklu: http://www.youtube.com/watch?v=PwGKedbI3fc 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi