Skocz do zawartości

Ciekawe Filmiki Motoryzacyjne

Smooth

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
W dniu 11.09.2022 o 14:39, Wojtas napisał:

Film z kanału "Povagowani" na YT został usunięty. Filmik dotyczył pojazdów elektrycznych i całej ekologii. 

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

2 godziny temu, Wojtas napisał:

Film z kanału "Povagowani" na YT został usunięty.

Jak to mówią - "prawda kole w aureolę". To już na YT ma miejsce od bardzo dawna. Pozostaną rozwiązania typu banbye.pl czy inne Discordy ale zawsze przecież można ocenzurować Internet - oczywiście w imię walki z terroryzmem 😉

Edytowane przez gary (wyświetl historię edycji)

4 godziny temu, ro6ert napisał:

film nadal jest dostępny na YT

Tak ale był zbanowany.

W komentarzach pod filmem możesz poczytać. 

Najdziwniejsze jest to że głupkowate filmy dalej można oglądać i to nie demoralizuje i nie ogłupia człowieka.

I nikt ich nie banuje 😂

Edytowane przez Wojtas (wyświetl historię edycji)

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

• 4 tygodnie później...

@Suchy-wolk, smutne świadectwo mentalności ludzi w obecnych czasach. Taka znieczulica ma miejsce również gdy ktoś ma problem zdrowotny i leży na ulicy, kogoś okradają, biją czy gwałcą w biały dzień (patrz obecna sytuacja w Francji/Nantes lub Szwecja). Można to tłumaczyć strachem ale czy jest to też usprawiedliwienie takiego stanu rzeczy?

Film spoko, ale jakoś nie mogłem kliknąć "Lubię To" 😉

Szwecja, jednak ktoś zareagował od 2min50s 😎

Z drugiej strony może ludzie na ulicy już są oswojeni z tymi "prankami" 🤣

I już nie odróżniamy

co jest dobre a co złe.

Historyjka o pastuszku co pasał owieczki i z nudów krzyczał wilk, wilk...  jest dobrym przykładem.

Edytowane przez Wojtas (wyświetl historię edycji)

• 3 tygodnie później...

Ciekawy materiał ! Nie obejrzałem jeszcze w całości, natomiast jedno co mnie dziwi to takie produkcje zawsze cierpią na brak finansowania i umierają w czeluściach jakiś gówien tik-tokowych etc. 

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Z całym szacunkiem do umiejętności kierownika ale gość jest poj***ny i potencjalnie wiezie kalectwo lub śmierć dla innych uczestników ruchu drogowego.

Zazwyczaj tego rodzaju występy nie są powtarzane w kontrolowanych warunkach na torze. Tutaj chodzi o efekt. Szwecja to dobre tło do takich występów, bo tam większość jeździ wolno, co potęguje efekt prędkości.

Ze wstępu wynika, że gość jeździ tak od 20 lat. Dużo szczęścia musiał mieć przez ten czas 😉

GS500 icon3.png

I to jest skill. Wyciaga z tego gixa co sie da. Kiedys dawno jak snilem o motocyklach i budzilem sie ze wzwodem to jego filmy sie z internetu sciagalo i ogladalo. Typ jest legenda ;) 

fajnie ze wrocil w 4K

W dniu 6.01.2023 o 12:45, karwoj25 napisał:

Szwecja to dobre tło do takich występów, bo tam większość jeździ wolno

Dopuszczalna prędkość na autostradzie to 120km/h, a przekroczenie o 30km/h to z automatu sprawa sądowa.

PS. W w tej Szwecji to coś często auta lewym pasem na autostradzie jeżdżą 🤔

Pogratulować opanowania sprzęciora, ale chociaż to "chłop-legenda", to mnie nie zaimponował taką jazdą. Mimo zręcznego przejazdu, kilka razy mocno przekozakował - może i fajny filmik, ale nie moje klimaty.

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

@Lancet, czy ja dobrze widzę w Twoim profilu? Zmieniłeś moto? Czekam na stosowny wpis w grupie "Nasze motocykle" :D 

15 godzin temu, gary napisał:

@Lancet, czy ja dobrze widzę w Twoim profilu? Zmieniłeś moto? Czekam na stosowny wpis w grupie "Nasze motocykle" :D 

Zmieniłem - na wiosnę 2021 😀. Wpis uczyniłem, ale na moim starym temacie pt. "Mój Spit-Fazer" 😉. Generalnie jestem zadowolony, choć troszkę brakuje mi elastyczności i dynamiki silnika Yamahy.

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Ken Block też kręcił fajne filmiki, fajnie się oglądało. Zostały wspomnienia....