joto25 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 To kolejny etap po zdobyciu umiejętności jazdy na jednym kole - uczysz się latać 2 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 W dniu 11.09.2022 o 14:39, Wojtas napisał: Film z kanału "Povagowani" na YT został usunięty. Filmik dotyczył pojazdów elektrycznych i całej ekologii. 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Wojtas napisał: Film z kanału "Povagowani" na YT został usunięty. Jak to mówią - "prawda kole w aureolę". To już na YT ma miejsce od bardzo dawna. Pozostaną rozwiązania typu banbye.pl czy inne Discordy ale zawsze przecież można ocenzurować Internet - oczywiście w imię walki z terroryzmem 😉 Edytowane 14 Września 2022 przez gary (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 film nadal jest dostępny na YT 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 (edytowane) 4 godziny temu, ro6ert napisał: film nadal jest dostępny na YT Tak ale był zbanowany. W komentarzach pod filmem możesz poczytać. Najdziwniejsze jest to że głupkowate filmy dalej można oglądać i to nie demoralizuje i nie ogłupia człowieka. I nikt ich nie banuje 😂 Edytowane 15 Września 2022 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Apropo zabezpieczeń, to mi zapadło w pamięci.. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 @Suchy-wolk, smutne świadectwo mentalności ludzi w obecnych czasach. Taka znieczulica ma miejsce również gdy ktoś ma problem zdrowotny i leży na ulicy, kogoś okradają, biją czy gwałcą w biały dzień (patrz obecna sytuacja w Francji/Nantes lub Szwecja). Można to tłumaczyć strachem ale czy jest to też usprawiedliwienie takiego stanu rzeczy? Film spoko, ale jakoś nie mogłem kliknąć "Lubię To" 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 (edytowane) Szwecja, jednak ktoś zareagował od 2min50s 😎 Z drugiej strony może ludzie na ulicy już są oswojeni z tymi "prankami" 🤣 I już nie odróżniamy co jest dobre a co złe. Historyjka o pastuszku co pasał owieczki i z nudów krzyczał wilk, wilk... jest dobrym przykładem. Edytowane 13 Października 2022 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Ciekawy materiał ! Nie obejrzałem jeszcze w całości, natomiast jedno co mnie dziwi to takie produkcje zawsze cierpią na brak finansowania i umierają w czeluściach jakiś gówien tik-tokowych etc. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Z cyklu... Potrzymaj mi piwo 😁 Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 łutututuuuu...https://youtu.be/LXzPkkQirnM Motoskuter 😎 w 9min15s 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Z całym szacunkiem do umiejętności kierownika ale gość jest poj***ny i potencjalnie wiezie kalectwo lub śmierć dla innych uczestników ruchu drogowego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zazwyczaj tego rodzaju występy nie są powtarzane w kontrolowanych warunkach na torze. Tutaj chodzi o efekt. Szwecja to dobre tło do takich występów, bo tam większość jeździ wolno, co potęguje efekt prędkości. Ze wstępu wynika, że gość jeździ tak od 20 lat. Dużo szczęścia musiał mieć przez ten czas 😉 1 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 I to jest skill. Wyciaga z tego gixa co sie da. Kiedys dawno jak snilem o motocyklach i budzilem sie ze wzwodem to jego filmy sie z internetu sciagalo i ogladalo. Typ jest legenda fajnie ze wrocil w 4K 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 W dniu 6.01.2023 o 12:45, karwoj25 napisał: Szwecja to dobre tło do takich występów, bo tam większość jeździ wolno Dopuszczalna prędkość na autostradzie to 120km/h, a przekroczenie o 30km/h to z automatu sprawa sądowa. PS. W w tej Szwecji to coś często auta lewym pasem na autostradzie jeżdżą 🤔 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Pogratulować opanowania sprzęciora, ale chociaż to "chłop-legenda", to mnie nie zaimponował taką jazdą. Mimo zręcznego przejazdu, kilka razy mocno przekozakował - może i fajny filmik, ale nie moje klimaty. 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 @Lancet, czy ja dobrze widzę w Twoim profilu? Zmieniłeś moto? Czekam na stosowny wpis w grupie "Nasze motocykle" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 15 godzin temu, gary napisał: @Lancet, czy ja dobrze widzę w Twoim profilu? Zmieniłeś moto? Czekam na stosowny wpis w grupie "Nasze motocykle" Zmieniłem - na wiosnę 2021 😀. Wpis uczyniłem, ale na moim starym temacie pt. "Mój Spit-Fazer" 😉. Generalnie jestem zadowolony, choć troszkę brakuje mi elastyczności i dynamiki silnika Yamahy. 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Ken Block też kręcił fajne filmiki, fajnie się oglądało. Zostały wspomnienia.... 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi