Dawid Xrv Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dobre, dobre 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jak straż miejska nabija kasę do budżetu gminy: 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Jak straż miejska nabija kasę do budżetu gminy: Śmierdzi podpuchą. Fotoradar na prywatnej posesji z krzaczorami w polu widzenia obiektywu? A sam "obiektyw" ukryć pod siatką na stojaku też umiem. Nie przekonuje mnie to Edytowane 12 Czerwca 2014 przez Logan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 za***isty ten parking... no ale w Polsce za 1000 lat. Czyżby @jaquzie brał udział jako motonita z filmu? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 wiem,że są takie w Hiszpanii i Włoszechfirma ma przedstawicieli w PL wiec może kiedyśjak prezydentem miasta zostanie motocyklista 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Cyrk motocyklowy? Jazda synchroniczna? Tak czy inaczej skill jest 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Coś dla goniących za marzeniami... Jak tu nie kochać enduro! Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 o kufaaaa 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 o kufaaaa Masakra... chyba bym drugiego pampersa wyrzucił a trzeciego zakładał... jak wtedy z psem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 A tu dla odmiany ciekawa akcja policji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 z koleżeńskiego forum - o motocyklistach - zejabiaszczy pomysł, mozę kiedyś u nas podobny? 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Nie wiem czy było ale jak nie widzieliście to patrzcie do końca ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 http://youtu.be/MZinr8Td9f8 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Edytowane 13 Lipca 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 łiiiiiiii ps. pewnie wszyscy zaraz będą oglądać, bo na stop klatce powyżej są cycki a na serio, fajna muza i dobry filmik 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konet Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 https://www.youtube.com/channel/UC9fwd2mvQsb39_XfkPNeA1Q Polecam kanał dla fanów cross 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Rozwesel łoponę Hipnotyzuj kierowców Chyba sobie zrobię coś takiego Edytowane 17 Lipca 2014 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) SPIDERMAN też jest motocyklista niestety pojawiło się : Ten film jest już niedostępny z powodu roszczenia dotyczącego praw autorskich zgłoszonego przez użytkownika ViralHog LLC.POST DO USUNIĘCIA Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Naczelny Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=US6ONSPDA30 Kto dziadkowi życie uratował? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) ----------------------------- Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez intruz25 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=584981158278865&fref=nf Mamy zdarzenie, którego geneza i post-akcja są tak absurdalne, że nawet nie mam pojęcia, jak się do tego odnieść, poza trwałym zakazem prowadzenia pojazdów mechanicznych dla kierownika Cadillaca. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Mam nerwy ze stali ale gościu podnosi ciśnienie, a w obronie własnej czy tutaj tym bardziej dziecka powinni go dojechać. Widzę trzy rozwiązania : 1 Wyprostować gościa siłowo - kamerę trzeba by wyłączyć - no i on tez ma świadka - ale satysfakcja gwarantowana 2 Ponieważ gość jest agresywny dokonać obywatelskiego zatrzymania i czeka na glebie na przyjazd policji - proceduralnie ale trochę by się przygasił 3 Tak jak zrobili zachować defensywną postawę i udokumentować jego agresję - w sądzie wszystko się zdarzyć może ale powinno być gładko - na satysfakcję trzeba poczekać do ogłoszenia wyroku chyba dobrze, że w Polsce jest utrudniony powszechny dostęp do broni BTW - chyba chciał swojej niuni zaimponować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Mam nerwy ze stali ale gościu podnosi ciśnienie, a w obronie własnej czy tutaj tym bardziej dziecka powinni go dojechać. Widzę trzy rozwiązania : 1 Wyprostować gościa siłowo - kamerę trzeba by wyłączyć - no i on tez ma świadka - ale satysfakcja gwarantowana 2 Ponieważ gość jest agresywny dokonać obywatelskiego zatrzymania i czeka na glebie na przyjazd policji - proceduralnie ale trochę by się przygasił 3 Tak jak zrobili zachować defensywną postawę i udokumentować jego agresję - w sądzie wszystko się zdarzyć może ale powinno być gładko - na satysfakcję trzeba poczekać do ogłoszenia wyroku chyba dobrze, że w Polsce jest utrudniony powszechny dostęp do broni BTW - chyba chciał swojej niuni zaimponować Z góry przepraszam za OT, ale bardzo mnie ciekawi: @PIT, jak myślisz- gdyby był powszechny dostęp do broni, to wiedząc że każdy z motocyklistów może ją mieć, kierowca Cadillaca zdecydowałby się na takie zachowanie? 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi