Dawid Xrv Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Rowerzysta ponad 100 km/h... real czy fake? "Zostaw te mozidło!!! Zostaw te mozidło!!! Kurwaaaaaaa!!!" :lol: :lol: :lol: Z początku myślałem, że gość zapitala na jakiejś szosówce, a to jakiś kuźwa góral, czy przełajówka. Noo za busem może i można by, opór dużo mniejszy, ale to wyprzedzanie... Chyba, że w nogach i d*pie same redbule Dobra, to teraz offowo ode mnie, z fajną muzyką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie ma to jak trochę wody to chyba bardziej do działu humor http://www.youtube.com/watch?v=ugjx0xPxN3Y 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 I znów kawał dobrego filmu sklejonego przez JACO.http://youtu.be/Gi3UwLxyi0E 2 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) nie ma to jak trochę wody to chyba bardziej do działu humor A mnie to się wydaje, że tam jakieś "mozidło" w postaci śliskich glonów było I jeszcze co do tego wpisu "Dakar 2014"... Kogoś poniosło, bo ten filmik już od zeszłego roku krąży w sieci Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mateoLDZ Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 5 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Oszukał przeznaczenie... 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 2 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Oszukał przeznaczenie... Aż poczułem motylki w brzuchu ...to uczucie gdy wychodzisz z takiej akcji cało jest po prostu bezcenne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja pier**l...... pampers pełny . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ładnie widać jak szyba pracuje przy większych prędkościach,a gość miał wielki fart i mocne nerwy że nie położył moto,mało brakowało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ładnie widać jak szyba pracuje przy większych prędkościach Co byś nie dostał zawału serca, żadna szybka tak nie pracuje. To konwertowanie filmiku przez YouTube wpływa na takie falowanie obrazu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 A dokładnie usuwanie "trzęsawki" 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Z ta szybą to bym się kłócił bo prędkość była ponad 200 kilometrów na godzinę, a jak się dokładnie przyjrzeć to kropki na szybie odpowiednio reagują jak cała krawędź, a szyba nie ma mocowań bocznych powyżej 3/4 wysokości więc jest duża szansa że pracuje pod pędem powietrza 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Klocic oczywiście się możesz ale nie masz racji 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 http://motormania.com.pl/sport/inne/honda-tt-legends-obejrzyj-dokument-o-wyscigach-endurance/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 http://youtu.be/Vq7Mm98I5Qs 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Co byś nie dostał zawału serca, żadna szybka tak nie pracuje. To konwertowanie filmiku przez YouTube wpływa na takie falowanie obrazu dzięki za uświadomienie, a już myślałem że w moim jest tytanowa ta szybka bo przy.... się tak nie uginała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Z ta szybą to bym się kłócił bo prędkość była ponad 200 kilometrów na godzinę, a jak się dokładnie przyjrzeć to kropki na szybie odpowiednio reagują jak cała krawędź, a szyba nie ma mocowań bocznych powyżej 3/4 wysokości więc jest duża szansa że pracuje pod pędem powietrza Lusterka też ładnie pracują 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Oszukał przeznaczenie... Skubany farciarz! Mnie się wydaje, czy z końcem 10 sek. był piękny przeciwskręt??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 1 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 w nocy na gumie, graty. Wszystko do spotkania z dziurą/wybojem/przeszkodą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Trochę zabawy 2 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 KIEROWCA RAJDOWY http://www.youtube.com/watch?v=iVHEH9tDR28 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi