Dann Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 NIe jest to film z cyklu motocyklem na kole ,lecz bardziej jak powinni tzw drogowcy odśnieżać Sorry za film ale wszystko przez ta długa zime!!! 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 to kiedy nasze first ride? 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 to kiedy nasze first ride? Już niedługo.. tylko lepiej, żeby odbył się bez tej gleby na końcu filmiku 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 to tylko kamerka poszła w piz... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 kuźwa wszystko ładnie pięknie ALE TE KROWY NA DRODZE !!!! 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 ALE TE KROWY NA DRODZE !!!! Miałem dokładnie taką samą sytuację w Czechach w ubiegłym sezonie. Krowy zaczęły uciekać i staranowały mojego kolegę ale spryciarz zasadził jednej kopa w zadek i skoczyła przez pastucha w pole 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 https://www.youtube.com/watch?v=zhjwxrgCiU4 Ps. numer 3 jest za***isty (oglądać od 2:16 - włączyć głośniki ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Nr 1 the best nr 3 niczego sobie..Jestes za***isty 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 No kuuuu**wa numer jeden jest aż przykry;/ koles bez koszulki z tyłu kierujący nie lepszy;/ naprawdę przykra sytuacja. Niby pośmiać się można 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ciekawe jak wyglądały plecy kolesia bez koszulki Mnie rozwaliło to jak kobitka wpadła w babcie na wózku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) akurat z naszej ziemi... ciekawi mnie czy lepek zyje... Edytowane 25 Marca 2013 przez Suchy-wolk poprawiony link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Pomysłowo latać bez kasku;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Bozia dala wolna wole ))) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 No racja nie koniecznie ludzie mają dobre pomysły. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jakby był prawdziwy kozak to w slipach by jeździł i kupił sobie mocniejsze moto, a nie taką popierdółke :lol: Wychował się na "plejstejszyn" i myśli że jest nieśmiertelny, albo że ma jeszcze 2 życia.... 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k57qim6tXtgPoprawia humor i cieszy oko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) http://youtu.be/PTlinUS2Nos z pozdrowieniami dla tych co im się w dwa miesiące nudzą maszyny bo za słabe Edytowane 27 Marca 2013 przez Suchy-wolk poprawiony link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ridrick luknij to:) az mam ochotę kupić taka wske:p latasz na gumie i nie martwisz się o smarowanie :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 powinni się nazywać Polish Crazy Rednecks 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Świetny jest ten film z Caferacerem Aż się ciepło robi człowiekowi Bardzo podobała mi się jedna scena z filmu Tron ... No przecież, że wiadomo która Ducati Sport 1000 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 widzę że, jesteśmy w dobrych klimatach D: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dann Opublikowano 28 Marca 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Czy wy tez tak pracujecie ? Ubiór ? 5 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Fajna taka praca a to co po pracy jeszcze lepsze Szkoda, że u nas taka bida z pogodą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 https://www.youtube.com/watch?v=f_YcTpzqwkwPolecam w najwyższej rozdzielczości, w lekko zaciemnionym pokoju, a potencjometr głośności nieco podkręcić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi