Rogal Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Jest skinienie głową Tak jak by ukłon. Oczywiście prócz harlejowcow... Żaden mi jeszcze nie odkiwną 1 Cytuj ...
jaszczomb Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2018 nowy wymiar sloganu 'patrz w lusterka ..' 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2018 (edytowane) Nie wiem czy jakaś część kolegów jest świadoma co mamy w łodzi.. Blisko 1kNm momentu Nie chcę tu robić reklamy, ale znam Panów od ponad dekady i jeśli chodzi o porządny tunning (nie mówię o czipie do tdi) to lepszych w okolicy nie ma. Edytowane 21 Września 2018 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Wojtas Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Darek_Lodz Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 i stoją takie stare k***y i mówią że jechały po maulutku ... i nic, stary k***s nie czai że powinien odstawić prawo jazdy na półkę ... "a bo wyście hamowali za szybko", a auto pewnie przegląd u kolegi z wioski. 1 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Lancet Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 Filmik i przesłanie fajne - rzeczywiście - kto jest bez winy (i nigdy nie "przydzidował"), niech pierwszy rzuci kamieniem... 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
B3DNAR Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=rjUPnBDWF2o&fbclid=IwAR1icKU6y7NiA7PiggXDYGC7f25_1jQMOj9SGc2oMS9yt7P02t0K476SXhg Jeśli jeździsz troszkę dalej niż wokół przysłowiowego komina, to ten film jest dla Ciebie. Opiszemy w nim nasz moto-podróżniczy niezbędnik i dobór rzeczy w taki sposób żeby nic Cię nie zaskoczyło. Pomógł mi w tym Mateusz, który trochę kilometrów nakulał poza granice naszej pięknej cebulandii. Więcej na Bednar Moto Zachęcam jednoczesnie do sharowania filmu! 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Rogal Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Siemka. Na gwiazdkę dostałem DVD z tym filmem. Nie jest tak głęboki jak "O górach, drodze w chmurach i o kłopocie w błocie". Ale daje radę! Na pewno warto obejrzeć. Wklejam trajler a dvd jest tylko na zamówienie (tak popularny jest ten film ) Ps. Nie mam pojęcia na jakim forum moja dziewczyna zapytuje o prezenty dla mnie, ale jakby coś, możecie jej w końcu doradzić np Bilety na TT lub MotoGP!!! Lub jakiś track day? A nie, dvd przynosi do domu... Co następne, jeszcze mi jakąś książkę kupi i nie daj Boże, będę musiał czytać 😜 0 Cytuj ...
B3DNAR Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Moto-Lupa lub jak to woli Motocyklowy Zakup Kontrolowany. Wybraliśmy się z MUChA155pf i Mateusz Girek zobaczyć tą piękną Hondę CBR 954 w srebrno-białym malowaniu "Repsol" które robiły nasze piękne chińczyki. Całe oględziny nagrane ukrytą kamerą, która to zarejestrowała. Zmarnowaliśmy swój czas, żebyś Ty widzu nie musiał. A jak się motocykl z aukcji do tego co zobaczyliśmy na miejscu? Rozsiądź się wygodnie i przekonaj się sam. https://www.youtube.com/watch?v=ERB_nvOO5sU 🎬 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Piuriel Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 4 godziny temu, B3DNAR napisał: Moto-Lupa lub jak to woli Motocyklowy Zakup Kontrolowany. Spoko opcja. Co ze swojej strony dodam jako poradę dla Ciebie to: -Dźwięk nagrania. Chyba kwestia sprzętu. -Jak relacjonujesz jakiś produkt/prezentację/cokolwiek to mów o tym czego się dowiedziałeś. Nie mów o tym czego się nie dowiedziałeś, ponieważ automatycznie podważasz swoją robotę mówiąc, że nie wiesz tego czy tamtego. Wyobraź sobie dziennikarza motoryzacyjnego, który mówi o motocyklu, że wygląda dobrze, jedzie dobrze, ale nie wie jak hamuje Lepiej pominąć ten element i powiedzieć: -Jeździ i wygląd dobrze ,polecam/nie polecam. Wiadomo wszytko kwestia wprawy a mój post nie ma na celu hejtowania a raczej wskazania możliwości podniesienia poziomu Twojej pracy 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rogal Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 Noo, można się "odjebać" @B3DNAR Ty nieokrzesany dzikusie 😜 1 Cytuj ...
Wojtas Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
robert73 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na zimową nudę (samotna wyprawa Białorusina do Mongolii w 48 dni 24 000 km ) . 3 Cytuj
Marttino Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Dnia 27.01.2019 o 18:47, robert73 napisał: Na zimową nudę (samotna wyprawa Białorusina do Mongolii w 48 dni 24 000 km ) . Andrej twardy gościu 0 Cytuj
outsidermma Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Chyba nie odważyłbym się na takie testy 0 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 Dnia 17.01.2019 o 17:25, Piuriel napisał: Spoko opcja. Co ze swojej strony dodam jako poradę dla Ciebie to: -Dźwięk nagrania. Chyba kwestia sprzętu. -Jak relacjonujesz jakiś produkt/prezentację/cokolwiek to mów o tym czego się dowiedziałeś. Nie mów o tym czego się nie dowiedziałeś, ponieważ automatycznie podważasz swoją robotę mówiąc, że nie wiesz tego czy tamtego. Wyobraź sobie dziennikarza motoryzacyjnego, który mówi o motocyklu, że wygląda dobrze, jedzie dobrze, ale nie wie jak hamuje Lepiej pominąć ten element i powiedzieć: -Jeździ i wygląd dobrze ,polecam/nie polecam. Wiadomo wszytko kwestia wprawy a mój post nie ma na celu hejtowania a raczej wskazania możliwości podniesienia poziomu Twojej pracy Poprawiłem uchybienia. MOTO-LUPA autorski projekt na platformie Youtube. Przeglądamy ogłoszenia i jeździmy po Polsce weryfikując maszyny, ich stan a także jak ma się rzeczywistość do pięknych słów w ogłoszeniu. Wszystko w ukrytej kamerze, fachowo, rzetelnie. Zapraszam 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Piuriel Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 Widziałem. Chyba Pan naspawany był jak przyjechaliście Jest gitarka. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
gary Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Nieco z innej beczki ale nadal motoryzacyjnie. I pomyśleć, że dałem się nabrać na Motula, który w niczym nie jest lepszy od WD-40 i oba mają w nosie gumowe uszczelki 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi