jaszczomb Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 26 minutes ago, Pajmon said: Jeździec spadł z maszyny a maszyna pojechała dalej na autopilocie na co czekał autor nagrania? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Może myślał, że dostał w prezencie zieloną Ninje w końcu sama do niego przyjechała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Dobrze, że byli kibice bo by się koleś utopił... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 UBER i GOOGLE chwalą się autonomicznymi samochodami a ty autonomiczny motocykl. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Fajna reklama BMW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Znowu produkcja na wysokim poziomie od querlego w klimatach SM. Mają chłopaki ekipę i przede wszystkim fun z jazdy 2 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Cześć! Chciałem sie pochwalić moim pierwszym filmikiem. Prezentuję okolicę miasteczka, w którym obecnie mieszkam Daleko mi do takich sław świata motovlogowego jak Bednar czy Spons78, ale będe walczył Zapraszam, to tylko 3 minuty. Edytowane 27 Maja 2018 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Uwaga krew, ale i tak dobry farciarz 😉 https://www.youtube.com/watch?v=-naTnEfjaoc 1 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 2 godziny temu, leniuchmichał napisał: ale i tak dobry farciarz 😉 fakt - oprócz butów mógł zgubić jeszcze kask, a nie zgubił ;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) po mojemu to on w japonkach jechał Edytowane 6 Czerwca 2018 przez jaszczomb (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 16:50.384 / 134.432 MPH ( 216 km ) DEAN HARRISON 4 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Szkoda, szło mu naprawdę dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 43 minuty temu, Wladca-Swiata napisał: Szkoda, szło mu naprawdę dobrze Czy ja wiem? Dla mnie to wygląda jak okrążenie zjazdowe tylko jemu o tym nikt nie powiedział. Kolesie po prostu się człapią moim zdaniem do depo. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Ja nie twierdzę, że pozostali jechali na 100%. Zwyczajnie dobrze mu szło jak na typ maszyny. Uważam, że z przyzwoicie prowadzonym sportem nie miałby najmniejszych szans. Zresztą odnoszę wrażenie, że gość za nim jedzie tak, jakby chciał go mieć cały czas w kadrze. Także widzisz, nie zrozumieliśmy się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoszka1987 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) https://www.wykop.pl/link/4370019/proba-szybkiej-jazdy-na-rondzie-w-sportowym-suv-ie-mercedesie-gle-63-amg/ Edytowane 19 Czerwca 2018 przez kokoszka1987 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Kilka osób już było a może kilku zainteresuje. Opuszczony ośrodek w Miałkówku, Dużo gratów jeszcze zostało 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Nowa technika unikania wypadków Po co kłaść Moto lepiej uciekać ;) https://youtu.be/5AzEzfbDm_k 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Filmik fajny (zwłaszcza że z (hapy end), ale na motorze by mu nie wyszło, czyli kładziemy jednak 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 15 godzin temu, AndrzejM napisał: Filmik fajny (zwłaszcza że z (hapy end), ale na motorze by mu nie wyszło, czyli kładziemy jednak Ale koniecznie w kontrolowany sposob :)))))) 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 23 hours ago, Bulba said: Ale koniecznie w kontrolowany sposob :)))))) No, ja zawsze kładłem w kontrolowany sposób - kontrolowany przez grawitację i fizykę nigdy przeze mnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Przepiękna droga z mnóstwem zakrętów między Alton a Basingstoke. Raj dla motocyklisty mieć taka drogę na co dzień. Żywcem jak z wyścigów TT.Przejazd spokojny, bo co chciałem nagrać bardziej ekstremalny, to albo robal na kamerce się rozplaskał, a to ptak mnie walną w ramię a to wyjechał jakiś samochód.Polecam obejrzeć do końca bo się rozkręca.Ps. Jeśli ktoś z forum miałby ochotę tędy pojechać, zapraszam. Kanapa w salonie na jedna nockę będzie udostępniona 2 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Ładna droga. BTW, czy w ruchu lewostronnym motocykliści jakoś się pozdrawiają? LwG chyba nie działa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 1 godzinę temu, rafalek_s napisał: BTW, czy w ruchu lewostronnym motocykliści jakoś się pozdrawiają? LwG chyba nie działa? Haha W sumie dobre pytanie 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi