Frager Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Boję cokolwiek wstawiać ale może komuś sie przyda. Dodam, że nie jest to pajacowasnie https://www.youtube.com/watch?v=MQjcOJSJFV8&lc=z23us1ornzfzddxfmacdp4311vyoktprmdnteg1uh45w03c010c 3 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Kozacka reklama od Icon 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TowarzyszX Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Bardzo dobry montaż, fajnie zrobiona. Rzeczywiście miło się ogląda, a tym bardziej słucha Takie reklamy to ja mogę oglądać, a nie jakieś stoperany czy inne leki na nadwrażliwość pochwy itp. w TV 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 no prawie jak ja kilka dni temu, z tą różnicą że później się obudziłem Pozazdrościć opanowania sprzętu. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 co wy tam wiecie o mocy 4 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Ale... a nieważne Edytowane 22 Marca 2018 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Turystycznie... na spokojnie... dla tych co mają czas, aby się zatrzymać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Dobra reklama Hondy BSB. Seria i po modach 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Gratulacje dla kierownika ! 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Łooo matko....z motocykla zrobił się istny statek powietrzny. Dobrze, że akurat nie trafił w auto, bo obawiam się, że nie było by wesoło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 WTF! Co on zrobił na prostej drodze. Nic nawet nie jechało. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 nieudane wheelie zobacz jak sprytnie jest ucięty filmik żeby niebiescy nie mieli dowodu na przyczyne wypadku 3 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) mowilem że nieudane wheelie, akcja od 0:28 : Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 a na trybunach luz i opanowanie, jak to na moto GP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Publika tak zaprawiona takimi widokami, że jak nie ma krwi to nawet nie reagują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Przy samej krwi to nawet smartfonow nie odpalaja. Czekaja na latajace osobno rece i nogi 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 😵 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 bedzie z niego kiedyś lokalna sensacja, tak jak nasza sobotnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 1 godzinę temu, jaszczomb napisał: bedzie z niego kiedyś lokalna sensacja, tak jak nasza sobotnia Jebać to, ale obczaj jaki długi korek 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Jakbym siebie widział jadącego do pracy rano... na dwukrotnie przyspieszonym filmie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Kiedy pytają mnie dlaczego chce zmienić moto na nakeda 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 sory ze bez ogródek ale.. POJEBANY 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Cholera gdybym ja postanowił tak jechać i nagrywać film trwałby może z 15 sekund i oglądalibyście go na polskie drogi 💀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Jeździec spadł z maszyny a maszyna pojechała dalej na autopilocie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi