Skocz do zawartości

Historia edycji

malyanio

malyanio

Nie bardzo rozumiem twojej wypowiedzi "Na marne wasze zgłoszenia"  To znaczy,że co? Mamy tolerować takie zachowanie na drodze? Facet kipiał agresją. Nie jestem za tym żeby Polacy byli konfidentami i przy okazji wyręczali Policję, ale takie zachowanie to totalna chuliganeria. Po takim zachowaniu powinien mieć zatrzymane prawo jazdy i przymusowo zostać wysłanym na badania.

Nie wiem który z kolegów  @Piuriel czy @Lucass  dostarczył materiał video do "stopwariatomdrogowym" ale, tak czy owak popieram!!!! BRAWO

malyanio

malyanio

Nie bardzo rozumiem twojej wypowiedzi "Na marne wasze zgłoszenia"  To znaczy,że co? Mamy tolerować takie zachowanie na drodze? Facet kipiał agresją. Nie jestem za tym żeby Polacy byli

konfidentami i przy okazji wyręczali Policję, ale takie zachowanie to totalna chuliganeria. Po takim zachowaniu powinien mieć zatrzymane prawo jazdy i przymusowo zostać wysłanym na badania.

Nie wiem który z kolegów  @Piuriel czy @Lucass  dostarczył materiał video do "stopwariatomdrogowym" ale, tak czy owak popieram!!!! BRAWO

• Dodaj nową pozycję...