Lucass Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Chyba coś niewyszło 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Chyba coś niewyszło Eee tam. Litra powinien kupić a nie 600 upala 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Wiesz co, nie znam się za dobrze na hondach. Ale wydaje mi się ze właśnie jest to fireblade 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Oglądałem kilka razy i nadal nie jestem pewien co trzeba zrobić żeby tak przyglebić Przedni hebel i zero wyczucia ? Edytowane 27 Września 2016 przez jcb (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Wiesz co, nie znam się za dobrze na hondach. Ale wydaje mi się ze właśnie jest to fireblade Chyba masz racje: Oglądałem kilka razy i nadal nie jestem pewien co trzeba zrobić żeby tak przyglebić Przedni hebel i zero wyczucia ? Trzeba być narąbany jak meserszmit Jakoś nagrania nie powala ale widać że przód mu uciekł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Priorytety 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 plecaczek zachowuje się tak żałośnie, że wcale mnie ta gleba nie dziwi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Priorytety ale w sensie ze coś źle ? Szybki guzik i do dziewczyny Edytowane 29 Września 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 położyć się razem z kierowcą to już nie łaska, głupia picka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Cóż ,pewnie ,że brak instruktarzu było.To i moto się źle złożyło a na winklu pięknie położyło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Z drugiej strony nie widziałem żeby na MotoGP ktoś z plecakiem jechał, jak chciał się pobawić to nie z plecakiem. Może panna chciała zobaczyć jak to jest kierownik starał się jej dostarczyć jak najwięcej wrażeń i się trochę nie wyrobił. Jedna z fajniej nakręconych akcji moto takie "Why we ride?": https://www.youtube.com/watch?v=FRy3ymKgwjA https://www.youtube.com/watch?v=n1amixWIxbs Edytowane 29 Września 2016 przez PIT (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nag Opublikowano 30 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Sprytne, termiczne grafikii na wydechu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Bardzo dobry przykład, jak nie operować tylnym hamulcem. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 zajebał jak dzik w sosne ciekawe czy koszula flanelowa miała protektory i po jaki ch... heblował tylnym aż do zblokowania 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 To był najwyższy model koszuli. W locie jeszcze mu poduszka zadziałała xD 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 hahaBo to Ducati i tak nie zrozumiesz jego filozofii 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Przech*j 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Przech*j https://www.youtube.com/watch?v=Uy9aSOyyxxY Niezle Honda grom z silnikiem Ducati nice Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 II części to chyba nie było.... https://youtu.be/N1Qsmub4AMU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jak dawno temu pierwszy raz to oglądałem to zrozumiałem, że tak naprawdę nic nie wiem o prowadzeniu Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 nie chcial bym na tej trasie popelnic bledu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Oddam nerke zeby sie przejechac ta trasa Edytowane 9 Października 2016 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Jedz w bieszczady..wypisz wymaluj Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Bylem 2 razy nuda 100 razy fajniej jest w kotlinie klodzkiej 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Mistrzowie prostej, ale na czym .. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi