gary Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Raczej nieodpowiedzialny debil, już kiedyś pisałem, równie dobrze, ktoś taki może wziąć karabin do ręki, zacząć strzelać w centrum miasta... może kogoś zabije, a może nie ale wysoce prawdopodobne... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 gary nie wiem czy wyłapałeś sarkazm w mojej wypowiedzi Nie uznałem gościa za bohatera w żaden sposób. Fimik już usunął widzę 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Spóźniłem się... na takie kino akcji. Szkoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Spóźniłem się... na takie kino akcji. Szkoda nie nie spóźniłeś się: http://www.dziennikl...wideo,10581710/któryto ? przyznać się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Jaszczomb ubiegłeś mnie! Przyznać się który to!http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/a/brawurowa-jazda-motocyklem-w-centrum-lodzi-przez-cale-miasto-w-8-minut-wideo,10581710/Bo jest lepszy ode mnie o 40 sek 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 swoją drogą dziwny to człowiek, ryzykował życiem (nie tylko swoim) żeby stać się sławnym w internetach, a jak mu się udało to się posrał w gacie, youtuba usunął, fb też zablokował. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 sława i rozgłos go przytłoczyły, co tylko świadczy o bardzo krótkim rozumku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 no, na ogół za rozgłos płacą, a za ten rozgłos to on by musiał płacić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Jeżeli policjanci znajdą autora nagrania filmu umieszczonego w kilku mediach społecznościowych, z pewnością straci prawo jazdy na dłużej. Chociaż to też może nie być dla niego problemem, gdyż na swoim profilu facebookowym sugerował, że"nielegalnie" również jeździł na motorze. Ma ktoś link do profilu na facebooku? A tak na poważnie to ciekawe kiedy go znajdą, bo jak wrzucił film na youtube oraz na facebooka to policja prędzej czy później go znajdzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Jeden nieodpowiedzialny robi opinię całej reszcie na 2oo :/ Edytowane 2 Września 2016 przez ro6ert (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 i do tego miszcz prostej 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Sadyści Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ludzie nic nadzwyczajnego. Owszem przegial z prędkością ale poza tym...nie róbmy gównoburzy bo w-z niejeden ciśnie Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimekraf Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Nie pochwalam... ale jakby olewał czerwone światła, urwałby jeszcze 90 sek Edytowane 2 Września 2016 przez Klimekraf (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Ludzie nic nadzwyczajnego. Owszem przegial z prędkością ale poza tym...nie róbmy gównoburzy bo w-z niejeden ciśnie Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka nie no jasne - wszyscy lecimy 180 przez zebre na Wyszyńskiego PS. Pomijając kretynizm takiej jazdy, facet jakby nie było odkrył prędkość dla jakiej jest ustawiona zielona fala na tej trasie Edytowane 2 Września 2016 przez jaszczomb (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 nie no jasne - wszyscy lecimy 180 przez zebre na Wyszyńskiego PS. Pomijając kretynizm takiej jazdy, facet jakby nie było odkrył prędkość dla jakiej jest ustawiona zielona fala na tej trasie Żeby nie było że popieram ale też nie róbmy bóg wie jakiego oprawcy. Z resztą nie jest osiągnięciem odkręcić na prostej Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 ale też nie róbmy bóg wie jakiego oprawcy. pewnie, bo przecież "nic się nie stało"... Ile razy ja to słyszę od puszkarzy, którzy odwalili mi coś na drodzie... Oprawca - (jeszcze nie) bo udało się nikogo nie zabić, a jak się stanie to dopiero będzie biadolenie, a na normalnych motonitach będą psy wieszać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Przegiął grubo ale nie lubię jak inni piszą tak jakby byli świeci. No to w sumie tyle co miałem do powiedzenia w sprawie. Może chłopak trochę się ogarnie. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 nie jesteśmy święci, ale nie jesteśmy też takimi debilami by wrzucać w internet takie nagrania. co do 8 minut nie jest to mega wyczyn, od dw łódź kaliska do tego miejsca co on 10 minut autem 1.6 się da, i to nie przeginając tak jak on 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 To racja. Po prostu może za dużo komentarzy się naczytałem pod artykułem i taki człowiek nabuzowany. Fakt wyczyn żaden Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Po mistrzu prostej czas na kolejnego mistrza zakrętów, to się chyba nazywa zafiksowanie. Edytowane 2 Września 2016 przez PIT (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Off-road - poza drogą czy, ze nie po asfalcie? ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 SMS'a pisał, dlatego... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 W Rosji akcja "Patrz w zerkała motocykliści są wszędzie" ma jak zwykle większy rozmach https://www.youtube.com/watch?v=KzWgp58yWPI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 heheDobry kawałek do tego 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi