jaszczomb Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 poszedł w barierki jak dzik w szyszki ps. można jeździć w dużej grupie bez problemu pod warunkiem że każdy wie co sie robi w zakręcie, przeciwskręt jest chyba u tego kierownika pojęciem obcym. 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Zafiksował się wzrokiem i dalej poszedł łancuszek szczęścia. Dobrze, że nic poważniejszego sobie nie zrobił kierownik, bo brzmial jakby nie wiedział co się stało i co było przyczyną, bo moim zdaniem nikt nie przyhamował z przodu. Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 moim zdaniem nikt nie przyhamował z przodu w komentarzu na YT ktos napisał: zahaczył o barierkę i znaki a mimo to nie tracił dystansu co może oznaczać, że jednak ktoś zahamował. 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Perspektywa na filmiku może byc mylaca. Nie czytałem wpisów a jedynie obejrzałem pare razy filmik. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Wiesz Piuriel, ja też nie wiem, tylko taki komentarz zauważyłem w sumie o tym mogliby powiedzieć kierownicy jadący przed pechowcem 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 tak czy siak jak by mocniej odepchnął kiere to też by bez problemu mógł hamować na łuku, ewentualnie lekko dohamowywać tyłem 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Przestraszył sie w zakręcie. Dwa, wzrok w barierkę i tyle. No właśnie jak to mówią proktolodzy, z palcem w d*pie by tyłem wyhamował... No ale to praktyka i ćwiczenia To co mnie zszokowało, to to, że głową (kaskiem) przestawił kuźwa dwa znaki! Jakie to musiało być jebnięcie! No szok że z tego wyszedł... 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Kolejny przykład jak pokonywać zakręty Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez xXlukaszkrwXx (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ciekawe czy mu plecaczek nie kontrował. Ewidentnie więcej na zdrapkę nie pojadą 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Widac ze plecaczek poprawnie przyklejony a kierownik bladego pojecia o przeciwskrecie 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Oglądałem 3 razy i nie mogę zrozumieć dlaczego on po prostu nie skręcił. Jakby pierwszy raz jechał na moto Poza tym mógł delikatnie tyłem przyhamować i by się przynajmniej nie wpitolił w focusa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Brak doświadczenia. Mi też kiedyś się wydawało, że umiem jeździć. Jednak czym dłużej jeżdżę, tym mam większą świadomość swoich słabych punktów. Ten gość nie miał. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 No nie wierzę ... ahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Jaki przygotowany rozumiem że przypadkiem mógł mieć gnata (w końcu to Rosja chyba) ale szlifierka akumulatorowa jakoś sobie nie przypominam żebym woził na moto. W kolejnym odcinku to chyba palnik acetylenowy wyjmie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Obstawiam, że to fake. Nawet "ostatni sprawiedliwy obrońca" jakiś taki mało przekonujący. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Piła spalinowa dała by lepszy efekt 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Super typ ! Prawie 70 dych na karku i luz na maxa a broda rządzi Edytowane 1 Września 2016 przez tuono1000 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Film niedostępny :-[ Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Film niedostępny :-[ Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) Wszystko działa ok - nie wiem czemu u Ciebie jest niedostępny ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Bo stara się odpalić na telefonie. Na kompie będzie ok 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/a/brawurowa-jazda-motocyklem-w-centrum-lodzi-przez-cale-miasto-w-8-minut-wideo,10581710/który to ? przyznać się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) tu wersja YouTube https://youtu.be/WR8dfVwz--A usuniety Edytowane 2 Września 2016 przez Nag (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Mistrz prostej 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi