Lesiu94 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 https://youtu.be/9HQRYwghGjk Haha geniusz dzisiejszego dnia Właśnie o tym wczoraj opowiadałem;d 0 Cytuj
kokoszka1987 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Ciekawe czy policjant zapamietał rejestracje... 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Ciekawe czy wogole byla rejestracja Ps. Po jakiego grzyba odpowaiadacie pod postem cytujac go ? W przypadku wstawiania filmu jest to wyjatkowo burdelogenne. 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
koperta4512 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Nawet jeśli rejestracja była "niewidoczna" to biorąc pod uwagę fakt, że filmik z tego zdarzenia został udostępniony w internecie policja może dojść do tego kto prowadził motocykl. Jeśli do policjant z Kii dojdzie filmik (a zapewnię dojdzie ) to pewnie chłopak zostanie ukarany. 0 Cytuj
PIT Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 To ja z innej beczki wpadłem na fajna animację od 2:25 pomyka na moto. 2 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 Ciekawe objaśnienie zasady działania przeniesienia napędu: 2 Cytuj
jaquzie Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 PIT'u, znakomite 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
punkbuster Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 Jedyne słuszne Kawasaki H2 ... 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 Może odgrzewam kotleta ale po obejrzeniu w 4K na projektorze pampers pełny https://youtu.be/lDi9uFcD7XI 2 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Dopóki hyo gt 125 jest na A1 i B nie potrzebne jest A2 i A no Ameryki to Ty nie odkryłeś... Jedyne słuszne Kawasaki H2 ... zje*bali Cię po poprzednim poście że jesteś monotematyczny a Ty dalej swoje. wyrzucili do śmieci Twój temat o "przezajebistości 2t" i "wyższości 125 nad wszystkim", a Ty dalej swoje. człowieku, weź się zastanów czy każdy ma ochotę 5x w tygodniu czytać jakie te 2t są super i jedyne słuszne. założę się, że 99% osób przeglądających ten temat nawet nie klika w Twoje filmiki. to temat "ciekawe filmiki motoryzacyjne" a nie "ciekawe filmiki o motocyklach 2t" dzięki, dobranoc. Może odgrzewam kotleta odgrzewasz, ale takie kotlety można oglądać w nieskończoność Edytowane 31 Lipca 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
koperta4512 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=UZ7VgfBJVek 1 Cytuj
karwoj25 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 "Hamuj, prosze Cię, bo on jest pijany jakiś" 0 Cytuj GS500
Lucass Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Właśnie chciałem wrzucić ten filmik, ale nie zdążyłem xD Naprawdę spisał się ten szeryf. Po trupach do celu ! Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez xXlukaszkrwXx (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
Darek_Lodz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 "pijany jakiś, bo nikt normalny tak nie jeździ " choć szeryf tez dużo pkt powinien za swoją beznadziejną jazdę dostać. 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. boodgee Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 I tak najlepszy jest komentarz pod filmem: "No to skoro jesteśmy tacy praworządni, to może podliczmy wyczyny pana Tomasza "szeryfa" Ziemby: - naruszenie obowiązku "jazdy prawostronnej" - 20-500zł i 2pkt (wielokrotne, ale nie będziemy się rozdrabniać) - niestosowanie się do znaków określających dozwolony kierunek jazdy z poszczególnych pasów ruchu - 250zł i 5pkt (x2) - przejeżdżanie i najeżdżanie na linię ciągłą P-2 - 100zł i 1pkt (x4) - zmiana pasa bez kierunkowskazu - 200zł i 2pkt (x2) - przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym o ponad 50km/h - 400-500zł i 10pkt (x2) + zatrzymanie PJ na 3 m-ce - głupota nie jest karalna, więc pomawianie o jazdę "na gumie" pod "wpływem" pozostawimy bez rozpoznania, ale fałszywe oskarżanie przed organami ścigania o to, że "prawie kogoś rozjechał na PDP", podczas gdy ewidentnie widać że, nic takiego nie miało miejsca, jest przestępstwem z art. 234 Kodeksu Karnego zagrożonym karą grzywny, ograniczenia albo pozbawienia wolności do lat 2! Lekko licząc mamy już maksymalną kwotę mandatu w wysokości 1000zł i co najmniej 40 punktów karnych, zatrzymanie prawa jazdy na 3 miesiące(+ze względu na przekroczenie ilości punktów skierowanie na badania psychologiczne oraz po upływie 3 miesięcy na kontrolne sprawdzenie kwalifikacji - egzaminy ze wszystkich posiadanych kategorii praw jazdy), oraz potencjalną odsiadkę do 2 lat. Dochodzą jeszcze czyny które zapewne miały miejsce, ale z dostępnego nagrania nie da się ich udowodnić, czyli: - korzystanie podczas jazdy z telefonu wymagające trzymania słuchawki lub mikrofonu w ręku - 200zł i 5pkt - wypasanie zwierzęcia gospodarskiego w pasie drogowym: 50 zł (wyraźnie słychać jakąś krowę, nie da się tylko udowodnić czy coś akurat jadła ) Podsumowując panie Tomaszu, skoro wie już pan co i jak, to mam nadzieję, że w "samopodpierdoleniu" będzie pan równie gorliwy i skrupulatny, jak w powyższym materiale filmowym i dobrowolnie odpowie pan za wszystkie powyższe czyny. Serdecznie nie pozdrawiam i nie życzę dalszych sukcesów(może myślał pan o walce np. z równie groźnymi emerytkami nielegalnie handlującymi pietruszką itp. - myślę że by się pan w tym odnalazł i sprawdził). PS.W całej tej sytuacji, tylko dziecka szkoda, bo nic temu nie winne że ma takich patologicznych rodziców." 8 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
karwoj25 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ktoś się przyznaje do wyczynu na Wólczańskiej przy Struga? https://youtu.be/R5fPfQnAErc?t=5m16s 0 Cytuj GS500
Bulba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Tez to dzisiaj ogladalem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
krzychoslav Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) "Mundre" to to nie było, ale chociaż w internetach zaistniał Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Darek_Lodz Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 akurat było całkiem sprytne 0 Cytuj
Wolf Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Katowanie nowej Kawy w nocy. https://youtu.be/qSbpj0vNbbs 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Hajs się zgadza to można się bawić. Masakra 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ale czegoś takiego można było się spodziewać po bogatym szczylu, który nic więcej zaprezentować nie potrafi, a nie po tym kolesiu, ani to mądre, ani to fajne a na pewno nudne. Już chyba lepiej się ogląda ten film jak koleś wjeżdża bugatti do jeziora - przynajmniej miał w tym jakiś cel. 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A ja sie zastanawiam czemu z kapora dymu nie ma i nie mam tu na mysli slizgacza na stopie :-D 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
rafalek_s Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Może tam było trochę mokro? Ale typek ma ubranie na moto... Jak pomyślę, ile człowiek chucha i dmucha, i pod kocykiem trzyma swojego starego złoma, to aż żal ściska odbytnicę, że niektórzy tak nie szanują. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi