Bulba Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Z tym "kutasem" bym sie tak nie rozpedzal Mnie to wyglada na laske za kolkiem Tutaj troche milszy dla oka widok Edytowane 27 Listopada 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Faktycznie I nawet jak się przyrzeć towarzystwo już ruszało. Więc złośliwości tam nie było. Odwołuję co napisałem wcześniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 ale ktoś tą SHL-kę wyglancował.. oj szacun szacun 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Ja akurat jeszcze pamietam nowe nowki WSKi w sklepach Uwierzcie mi, ze taki sprzet nawet z fabryki nie wychodzil. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Słuchawy na uszy i pełna moc! Coś pięknego Aż mnie korci żeby odpalić to na mocnym zestawie nagłaśniającym Dalsza część ze słuchawkami na uszach Jak to dźwięk motocykla doprowadza kobietę i mężczyznę do ekscytacji. 45-50s. W sumie mnie też. KOSMOS... Edytowane 12 Grudnia 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ej, w ogóle obczajcie to... 1:58 ładny hardcore! 2 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Tutaj całość: Gościu faktycznie nieźle ogarną łapiąc w ślizgu dziewczynę ale kluczowym było, że nic nie jechało z naprzeciwka.. Poza tym można zauważyć ze wszystko zaczyna się najprawdopodobniej od wjechania w "rzekę" która przepływa w poprzek jezdni i utraty kontroli nad przednim kołem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Gościu faktycznie nieźle ogarną łapiąc w ślizgu dziewczynę ale kluczowym było, że nic nie jechało z naprzeciwka.. Poza tym można zauważyć ze wszystko zaczyna się najprawdopodobniej od wjechania w "rzekę" która przepływa w poprzek jezdni i utraty kontroli nad przednim kołem. U nas by to tak pięknie nie wyglądało. Tam mają murek o który podczas ślizgu można zwyczajnie się odbić albo ześlizgnąć u nas są barierki ..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Albo jajcarnia jak na JPII 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 W ramach odskoczni od tego co za oknem i ocieplenia klimatu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Wyczuwam "fake", ale niestety takich sytuacji jest mnóstwo nawet w woj. łódzkim na porządku dziennym 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie popieram metody kija owego autochtona ale wiem tez cos na temat wk...ych enduro i crossow smigajacych z wolnymi wydechami miedzy dzialkami. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Wygląda dość realnie i na stop-klatce piąstka przykleja się do dziadka twarzy także może real i dobrze należało się dziadkowi. Sam dziadek wybrał formę dialogu to mu motonita odpowiedział także w tej sytuacji popieram motocyklistę. Niestety ci ludzie mają sporo racji to tak jakby kupili sobie działeczkę w spokojnej leśnej okolicy władowali kasę, a tu im tor motocrossowy za płotem urządzają. Też bym się zirytował tym bardziej, że pozostawia to trwałe ślady w środowisku (zwierzęta, ściółka). I o ile gościu ma pełne prawo jeździć po drodze o tyle wjazd do lasu jest w wielu miejscach zabroniony, a takich riderów leśnych nie brakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zamiast z drągiem dziadek mógł z litrem wyjść. I miałby spokój 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Sorry taki mają klimat https://www.youtube.com/watch?v=QjaRhYPC3vA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 e jednak polki najładniejsze, tutaj same maciory ;p "jest siodełko...................nie ma siodełka" 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Gdzieś muszą pomieścić te fast foody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) [media= ][/media] Edytowane 8 Stycznia 2016 przez B3DNAR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 https://youtu.be/BCGC_qh6dC8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 człowiek może wszystko ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 No pokazuje żonie te filmiki, cierpliwie tłumacze, że to już najwyższy czas żeby młoda zaczęła jeździć i co? Nic - jak grochem o ściane Ehh.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Często na szkoleniach słyszałem, że kierownik ma jak najmniej przeszkadzać motocyklowi, który zasadniczo bez niego da sobie radę lepiej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Kolejny ciekawy film o wyścigach TT na wyspie: Closer to the edgehttp://www.cda.pl/video/4076652 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 ale do Kenii to ja sie chyba nigdy nie wybiore 4 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi