Dawid Xrv Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Dziewczęta i Chłopaki nowa dyscyplina sportu! Gwóźdź programu w środku filma Edytowane 8 Listopada 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) moto - TIR 1:0 http://youtu.be/fuaFAGlCxVA Edytowane 8 Listopada 2014 przez Mur67 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Idiotyczne zachowanie "motocyklisty" Typowy pies ogrodnika. Gdyby u nas byłą kultura jazdy na zamek, bez cwaniakowania (czyli jedzie chmara drajwerów lewym i wciskają się na końcu, w efekcie czego wszystko stoi) takiego blokowania by nie było. Sam tak robiłem przez parę lat i uwierzcie że ruch był o wiele spokojniejszy i przede wszystkim płynny. Edytowane 8 Listopada 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Idiotyczne zachowanie "motocyklisty" Typowy pies ogrodnika. Gdyby u nas byłą kultura jazdy na zamek, bez cwaniakowania (czyli jedzie chmara drajwerów lewym i wciskają się na końcu, w efekcie czego wszystko stoi) takiego blokowania by nie było. Sam tak robiłem przez parę lat i uwierzcie że ruch był o wiele spokojniejszy i przede wszystkim płynny. ????????????? pies ogrodnika?????????? to że pokazał kmiotowi z TiRa że blokowanie pasa nie popłaca i zawsze może spotkać go to samo? to koleś z tira chciał na zamek? to troche duzo miejsca sobie zostawił... z jakieś 500-600m? Kij w oko takim cwaniaczkom jak ten w Trirze jest dokłądnie takim samym ćwokiem jak ci którzy tną do końca i na chama się wciskają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Czy ja pisałem że koleś z "tira" na zamek chciał??? Zrób z 500 tys naszymi drogami to wtedy zrozumiesz o co mi chodziło. Koniec z mojej strony. Edytowane 8 Listopada 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Czy ja pisałem że koleś z "tira" na zamek chciał??? Zrób z 500 tys naszymi drogami to wtedy zrozumiesz o co mi chodziło. Koniec z mojej strony. zabawny jesteś - robie miesięcznie 5,5 do 7tys. I nie zachowuje się jak burak z TiRa robiący 500 rocznie I to co słyszę przez CB nie świadczy najlepiej o TiRach - dfo proszenia są pierwsi a to o marginesik, a to o wpuszczenie,a to o przepuszczenie przy wyjeżdziwe aler też są pierwsi do blokowania w absurdalnych sytuacjach. Na marginesie - kiedy należy zjechać na prawy pas? 100 m, 300, 500; 1,5km 3 km? 10 km? przed zwężeniem żeby burak z TiR cię nie blokował? I takich "kmiotów samozwańczych szeryfów" misiaki powinni jechać równo z tymi co przekraczają prędkość o 10 km" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Nikt nie jest święty i koniec z dalszymi komentarzami bo się banany rozsypią ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek80 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) może już było. Edytowane 9 Listopada 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 cuś takiego znalazłem przeglądając moto-opinie info w telefonie 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Ciekawe czy coś takiego funkcjonuje też w łodzi ? Edytowane 15 Listopada 2014 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 coś pięknego 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No nie mogłem się powstrzymać.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=RxBExuugIIY 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 No nie mogłem się powstrzymać.... Wstyd mi za niektórych gości W jakim świecie oni żyją? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 ale to widać że reżyserka a nie real 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Z przesłaniem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 ale to widać że reżyserka a nie real Też mi się tak wydaje bo jakoś go głaskał ... ja w takiej sytuacji bym mu tak szybko nie odpuścił jeśli to prawdziwe wydarzenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Chętni na szkolenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaDDoggY Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ciekawa kampania prosto z ameryki, trochę lepsza niż "idzie wiosna będą warzywa". Ciekawe kiedy u nas będą puszczać podobne spoty. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 bardzo fajnie nakręcone, dobry materiał szkoleniowy 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 W przyszłości "Polatamy ?" będzie miało inne znaczenie https://www.youtube.com/watch?v=Wq2FYr8SToc&spfreload=1 https://www.youtube.com/watch?v=NQ6YyMSF5ms 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Batman z Vietnamu - trzeba przyznać, że dobrze pokombinowali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi