Bulba Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ja pierdziele Zaloze się o skrzynke wodki ze nigdy nie trzymając pistoletu w reku zrobil bym to dużo ladniej 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 tak skopać robotę... :/ k%$#@ FALE DUNAJU" 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 No mógłbyś sie kapke pomylić, maluje amatorsko sam wiem ze to nie chop hiuup. Ale ten wyjatkowo zj***ł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=XYvPxY5Y-tw Edytowane 25 Marca 2014 przez BobeQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hOm_igGt040 A zauważyliście, że motocyklista na ZX10 jedzie bez kombi i nawet bez rękawiczek? Przy 200 to chyba by mi łapy przemroziło 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=c-v1pq_xML8 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 GrubY, przebijam Twój filmik o genialnym lakierniku Nie motocyklowo, ale do diabła z tym! Pośmiejecie się Patrzajta na to! Kompresor silention! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 http://youtu.be/wf-xb4pm_2E 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 kurczę, fajna maszyna! 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 22 Marca 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 http://youtu.be/rVY51Q7q0os 2 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 i R1 wysiada:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 coś nie poszło 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jak w tańcu z gwiazdami Parka do tańca i surowy sędzia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie tyle co ciekawe lecz przerażające, że ktoś taki ma uprawnienia do prowadzenia jakichkolwiek pojazdów 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=YXBruTOGFSk patrzcie co można w łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie tyle co ciekawe lecz przerażające, że ktoś taki ma uprawnienia do prowadzenia jakichkolwiek pojazdów W tym przypadku widocznie był "egzamin ustny"... ewentualnie przyjechała właśnie z UK 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mateoLDZ Opublikowano 25 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 5 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Nie wiem może ktoś już wrzucał....Fajnie zrobiony filmik. Ujęcia z Crossami robią wrażenie! Czekam na taki klip z udziałem FŁM! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ciekawa maszynka i zaskakujące zakończenie jeszcze tego na forum nie widziałem. 1 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 kompletny idiota, przed takich debili mamy taką właśnie opinie, szkoda ze zamaskowali fakt ze gosciu przepierdala sie na czerwonym omijając na sile prawidłowo stające auto, ćwok i tyle 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) To zamaskowanie nie miało na celu ukrycia tego że przejechał na czerwonym świetle tylko fakt, że filmik jest strasznie przyśpieszony (zwróćcie uwagę na licznik) co nie zmienia faktu, że 1. Miał więcej szczęścia niż rozumu 2. Nie powinien tak jeździć czy to z prędkością 20km/h czy 120km/h Edytowane 28 Marca 2014 przez BobeQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pęku Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja mam do zaprezentowania coś z innej serii Mam nadzieje, że znajdzie się chodz pare osob, ktorym to przypasi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi