krzychoslav Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 ale że sytuacja z tą pierwszą Pandą mu nie dała do myślenia... że po tym pojechał dalej o.O 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Można pozazdrościć tras... 4 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Kolejny nieroztropny jegomość. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Stanowczo protestuje !!! Nie można debila/kretyna/idioty nazywać nieroztropnym Edytowane 28 Lutego 2014 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 2 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Mimo, że prezentowane są sprawy elementarne to nie zaszkodzi zobaczyć bo skrótowo i przystępnie przedstawione tym bardziej, że zaczyna się sezon A.D. 2014! Edytowane 3 Marca 2014 przez xanton (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) http://youtu.be/JJxsRBRtiG0 Edytowane 4 Marca 2014 przez pistolero85 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jebaka madafaka , jak to gada!!! Oddam żonę za ten motocykl Sąsiada żonę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Sebol a pamiętasz jak z tira obrysówkę zdiołeś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mateoLDZ Opublikowano 4 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 6 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 za***iście zmontowany filmik powyższy 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Sebol a pamiętasz jak z tira obrysówkę zdiołeś pamiętam,jeszcze jest ślad na kuferku,gość był dobry widział wszystko i machał żebym jechał dalej i się nie zatrzymywał ,fart że jak się od niego odbiłem nie wpadłem w inne auta,się to nazywa mieć fart 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qCv-TcHDwq8&t=19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Sorrki jeśli już było kiedyś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zduneeek Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=XXcUgehs_Ko Edytowane 6 Marca 2014 przez zduneeek (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati5679 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Tomek podsyłam ci filmik o którym gadaliśmy w czarnym stawie 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Kozaki ja pierdziele wymiatają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 dobrze że nasze psiaki tak nie umia , 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Gmole wymieniają pewnie częściej niż klocki hamulcowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 a tutaj polska rzeczywistość 3 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 qwa przecież ten typ prawko odebrał chyba godzine przed klipem poza tym co to za demon prędkości, siakaś 125ccm 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 dał ostry pokaz aczkolwiek może to robi pierwszy raz,a ponoć pierwszy raz zawsze boli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 jak Cię taki zacznie gonić to strach... czy się przypadkiem nie rozbije gdzieś... :/ 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Dobrze, dobrze im umiejętności ich mniejsze, tym nasze szanse większe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi