sorek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 witam . Jeżeli kiedykolwiek starczy mi odwagi żeby kupić moto na asfalt to na 100% będzie to BMW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipil Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Powitać kolegę który ujeżdża moto z ,,cyckami" Od dawna masz tą r-kę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Powitać kolegę który ujeżdża moto z ,,cyckami" Od dawna masz tą r-kę? Witaj kolego - cyce faktycznie sa hehe Baśke mam 2 lata i bardzo ją sobie cenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ba, kto by tam ,,cycków'' nie polubił i to takich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anula Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1976 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Cześć , mam na imię Przemek, również jestem szczęśliwym posiadaczem boxerka r850. Ponieważ jest to mój 1 motor mam pytanko, czy to normalne że boxer wpada w mocne wibracje przy 4500 obrotów? Przenoszą się one również na kierownicę. Czy masz to samo. Generalnie jeździ mi się świetnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 helo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Cześć! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Powitać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Witaj 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Cześć , mam na imię Przemek, również jestem szczęśliwym posiadaczem boxerka r850. Ponieważ jest to mój 1 motor mam pytanko, czy to normalne że boxer wpada w mocne wibracje przy 4500 obrotów? Przenoszą się one również na kierownicę. Czy masz to samo. Generalnie jeździ mi się świetnie. Nie wiem bo nie mam obrotomierza A tak serio to zawsze coś wibruje ale nie wiem jak mocne sa te twoje wibracje hehe Boxer nigdy bedzie taki gładki jak 4 in line, taki jegom urok, że tu szarpnie tam powibruje a tu poszumi I gdzieś ty się z nim uchował że cie nie widziałem nigdzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 strzałeczka do zo na 2oo LWG 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi