Selerowa Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Hej Mam pytanie czy ktoś z Was ma może kufer Kappa K48N - chciałabym przymierzyć. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Suchy-wolk tytuł (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie prościej jechać do sklepu, gdzie znajdziesz kufer Kappy? Chociażby Motopublica.pl 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selerowa Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 o widzisz o nich zapomniałam byłam juz w 3 sklepach i nie mieli a tu jest ostatnia sztuka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) ja mam 47 albo 48 Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez PRZEMO EL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selerowa Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Przemku dziś jade z Markiem do motopubliki na przymiarkę, jakby co to będe o Tobie pamiętać i się uśmiechnę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi