hello_nasty Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam wszystkich! Nazywam się Jurek, jestem z Łodzi i z wielkim smutkiem koncze w tym roku 30 lat. Od tygodnia stałem się szczęśliwym posiadaczem pierwszego swojego motocykla Suzuki SV650 (pomijając WSk 175kę). Na codzien interesuje się.. no coż, od tygodnia nie interesuje mnie nic prócz mojego motocykla, ale jak tylko troche ochłone wróce do biegania i mojego pianinka.. 0 Cytuj
BobeQ Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam i do zobaczenia na drodze 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
Suchy-wolk Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam no coż, od tygodnia nie interesuje mnie nic prócz mojego motocykla Podoba mi się takie podejście 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
hello_nasty Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam Podoba mi się takie podejście Tylko nie wiedzieć czemu żona przestała sie do mnie odzywać 2 Cytuj
żółwik Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam Tylko nie wiedzieć czemu żona przestała sie do mnie odzywać Przejdzie jej jak wsiądzie na moto 0 Cytuj
Anita Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam kolejnego SV -maniaka 0 Cytuj
Jędrzej Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Thebestof78 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 cześć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Fatum Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 No nie kolejna SV to chyba pora na zmianę maszyny Pozdrawiam 0 Cytuj
jabioka Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Tylko nie wiedzieć czemu żona przestała sie do mnie odzywać to pewnie dlatego, że pianinko poszło w odstawkę i już nie ma romatycznego męża, tylko zły motocyklista Przywitać kolegę. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
elfeti Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Powitać... Tylko nie wiedzieć czemu żona przestała sie do mnie odzywać bo masz kochankę "suzi" 0 Cytuj
Doop Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Siema 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !!
Bliźniak Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Rekomendowane odpowiedzi