ClearWater Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Dnia 19.09.12 zakupiłem Aprilię rs 50 na Ebay-u. Stała ona w firmie, która ma umowę z zakładem ubezpieczeń i zabiera motocykle po wypadkach. Jest po glebie na prawą stronę. Ma przebiegu lekko ponad 6 k mil, czyli niecałe 10,5 k km. Co tu dużo mówić, pierwszy raz jak ją zobaczyłem, to się zdziwiłem, czy to nie jest 125/50, ale było normalne, legalne 50 Motocykl konkretny np. rozmiar tylnej opony to 130/80. Inne moto w tej klasie mają około 100, albo 110. Tak wyglądała we wrześniu, gdy ją rozebrałem, aby obczaić co i jak. Tak wygląda teraz. Wczoraj byłem w wydziale rejesracji itp. i narazie dostałem dowód tymczasowy z powodu braku VAT 25, czyli jakiś podatek od kupna czy coś takiego. Ogólnie moto po umyciu prezentuje sie tak : Teraz czeka na malowanie, i to narazie tyle. Pozdro, Clear Edytowane 3 Czerwca 2013 przez ClearWater (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ślicznotka rzecz jasna aprilka a nie właściciel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=VjEZ94y1TYk Przewińcie do 2:05 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Fajna lubie białe motocykle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 miałem taką tyle że czerwona no i 125 w tej budzie też miałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) W łikend ponad 100km nabiłem Ta cebra jest użytkownika BlueSky Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez ClearWater (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crucial Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 to ma stalowy oplot na tylny hamulec ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Na przód i tył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Piękna Aprilka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martino Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 ja tez posiadam pewna apke Możemy się kiedyś ustawić i pojeździć razem będzie przednia jazda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Narazie mam ją w Sulejowie, więc nie wiem. Ale jeżeli kiedyś będe ją miał w Łodzi to chętnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Aprilla super wygląda i podoba mi się.Widzę po zdjęciach ,że rekawiczek motocyklowych chyba nie posiadasz;). Liczęna to ,żepowoli zakupisz;)( nie to ,że się czepiam czy cos) I możesz powiedzieć co masz za kask? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) A dziękuje za miłe słówko. Rękawice posiadam, nawet dwie pary. Kask to HJC IS-MAX BT. Przed bożym ciałem odbieram plastiki z malowania. Edytowane 26 Maja 2013 przez ClearWater (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 bardzo mnie wkurzał u mnie ten prostacki wahacz zamiast go tak jakoś fikuśnie zbananować to taki jak w wsk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 No jest prosty. Mi się podoba, ale w 125 już o wiele ładniejszy dali. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Fotki po malowaniu : Jak oceniacie ? Edytowane 3 Czerwca 2013 przez ClearWater (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 http://www.grafnet.eu/?1805,naklejki-aprilia-rs-50-2008-biala strzel jej takie wlepy i bedzie git 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Seb, te naklejki są do innej wersji kolorystycznej. Jeśli już ją będę oklejał, to na takie coś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Ładna sztuka Edytowane 6 Czerwca 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Crash Pady myślałeś o tym ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Myślałem, ale nie ma za bardzo gdzie ich przymocować, a te od 125 nie wchodza bo inna rama. Jeśli już to gdzieś 'indywidualnie' bo tak to nie ma jak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja bym nic nie robił, źle zamocujesz i może być więcej problemu niż pożytku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Tak pytam,bo szkoda trochę plastików,a jak bd szlif to widziałem koleś przy 50 w zakręt i 0,nawet ryski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Tak więc zanabyłem GoPro, co jakiś czas pojawiają się filmiki. Tutaj najnowszy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Gratulacje. Czekamy na wiecej 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi