xanton Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Co prawda w terminarzu nie ma jeszcze Łodzi ale już można się zapisywać na jazdy w Liberty Motors. http://ssl.bmw.pl/bmwmotorrad/formularz_jazda_probna.php 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Super sprawa, już się zapisałem 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 no to sobie R1200GS pojeżdżę ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No to zobaczymy nowego gs chłodzonego wodą... 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No nie do końca chłodzonego cieczą. Tu krótki opis ze ścigacza.pl coby nie być gołosłownym: Nowy GS jest w 65% chłodzony powietrzem i w 35% chłodzony cieczą. ( w starym 22% olej/78% powietrze). Krótko mówiąc, funkcje chłodnicze oleju przejęła mieszanka wody i glikolu, która płaszczem wodnym obejmuje głowicę i górną część cylindra. Nadal mamy żeberka (tak bardzo kontrowersyjne na zdjęciach szpiegowskich), które wspomagają cały proces utrzymywania odpowiedniej temperatury. Krótko (i miejmy nadzieje klarownie) mówiąc, chłodzone cieczą są tylko te elementy, które narażone są na wyższe temperatury w czasie pracy. 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Super sprawa juz sie zapisałem:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Też się zapisałem. Obawiam się jednak, że nie łapię się w ich target... bo młody i jeździ starym motongiem czyt. pewnie bidny i głupi. Jeszcze moto na teście rozprtoli, a i tak BMWicy nowej nie kupi. Cóż, miejmy nadzieję, że się mylę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 F 800 R i F 800 GT - zobaczymy mam nadzieję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Również wpisałem, mam nadzieję że nie będzie kaucji wysokiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 No to w sobotę o 10:00 dosiadam nowego GSa 800 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 No to w sobotę o 10:00 dosiadam nowego GSa 800 a jak się z tobą skontaktowali ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 a jak się z tobą skontaktowali ? Telefonicznie, dzwonili przed 13-stą. Numer wygląda jak z jakiegoś call center, także tym razem dla odmiany odbieramy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skawa Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 o kurewia ;/ szkoda ze dopiero teraz ten wątek zobaczyłem ;/ a mają k1300r? do ujeżdzania? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 o kurewia ;/ szkoda ze dopiero teraz ten wątek zobaczyłem ;/ a mają k1300r? do ujeżdzania? Tak mają Ja też dziś wysłałem zgłoszenie chociaż nie wiem czy nie jest za późno 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 K1300r w piątek od 17 będzie w moich rękach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skawa Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 to zdaj relacje z randki jak możesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 K1300r w piątek od 17 będzie w moich rękach jaka kaucja? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Właśnie telefon odebrałem. Piątek od 12 objeżdżamy z Okropną BMW. jaka kaucja? 50 zł. Oczywiście musisz mieć kask, że o lejcach nie wspomnę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Właśnie telefon odebrałem. Piątek od 12 objeżdżamy z Okropną BMW. 50 zł. Oczywiście musisz mieć kask, że o lejcach nie wspomnę. oki. dzięki 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) oki. dzięki oooooo to ty już możesz? pytaj od razu czy na winkle do Kleszczowa Ci pożyczą Edytowane 16 Lipca 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 pytaj od razu czy na winkle do Kleszczowa Ci pożyczą powiedzieli, że nie pożyczą 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 powiedzieli, że nie pożyczą ehhh no jaka szkoda 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 a ja w sobote od 10:00 F 800R a pozniej F 700GS 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzo Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 a ja wciąż czekam na odzew. doczekać się nie mogę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 ja po mike'im mam 800gs. mialem brac r1200gs bo sie przymierzam do kupna, ale ze tym juz jezdzilem, a 800 nie... tylko mike nie rozwal 800 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi