Pablos Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Czy ktoś z forum wybiera się w najbliższy Piątek na rajd Pałuk? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) byłem w 2012 i nie zachwyciłem się . Trasa off była bardzo lipna . Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez sorek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Stępień Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Cześć ja nigdy tam nie byłem ale mogę się przelecić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jakby ktoś chciał jeszcze, a przez zamkniętą listę zgłoszeń nie może to pisać na pw, odstąpie swoje bo nie mogę jechać a już zapłaciłem. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jakby ktoś chciał jeszcze, a przez zamkniętą listę zgłoszeń nie może to pisać na pw, odstąpie swoje bo nie mogę jechać a już zapłaciłem. Ale chyba byles na Palukach i chyba widzialem CIe na podium...czy mi sie tylko wydawalo:)? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nie, nie widziałeś bo mnie nie było. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi