Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Aśka

11

• jaquzie

3

• gonia

3

• lajcik

2

Opublikowano

Hm jak miło że mnie przywitałaś dawno już nikt mnie nie witał :blush: widziałam się dziś z Anią mówiła że się wpisała jako Anula ale nie znalazłam jej coś pominęlam?????????????

Opublikowano

Hej Asiu , fajnie że w końcu zawitałaś na forum   :biggrin:  Widzę że Lajcik chciał przykozaczyć przed kolegami forumowiczami i nalegał na zdjęcia jak by widok na żywo w niedzielę to za mało  :P  :laugh2:

Opublikowano

Dziękuję Ci Marku za "wstawienie" ;) i za powitanie :biggrin: mam nadzieje, ze nastepnym razem polecicie z Agata razem z nami ;)

A co do zdjęć na które tak mnóstwo osób nalega to postaram się jak najszybciej pochwalić moja Cebulka. Chętnie na nią sama popatrzę bo juz ja sprzedałam...:sad2: Ale niedługo mam nadzieje będę dzieliła latanie z jakas za***ista Cebra :biggrin::D

Opublikowano

Siemano

Opublikowano

pochwalony itd

widze że wszyscy CIe gorąco witają

zapewne nie bez powodu

Opublikowano

dziń dybry

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

Opublikowano

pochwalony itd

widze że wszyscy CIe gorąco witają

zapewne nie bez powodu

:smile: a ja dziękuję gorąco za Twoje powitanie :smile:) i też nie bez powodu :smile:))

Witaj Asiu . Miło że w końcu się zalogowałaś my dziś tochę polataliśmy miałem Cię wziąć na plecaczka ale puzno już było . Szybkiego zakupu nowego motonga :hihi:

No pięknie....a ja usychałam z tęsknoty...na latanie nigdy nie jest za późno...:sad2:( już ja pogadam sobie z Gosiaczkiem....;)

dziń dybry

oo...widzę, że z francuskim akcentem...;))) LwG :smile:

Opublikowano

witaj :smile:

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Opublikowano

Witam wszystkich jeszcze raz bardzo serdecznie :smile:

Opublikowano

Też Cię witam nie mniej serdecznie :P  :riding:  :moto:

Opublikowano

no to lecimy od nowa... foto foto foto foto ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Jak to??? To jeszcze nie wstawiłam do galerii mojej rozkładówki??? :biggrin::D

Opublikowano

zaczyna sie robic ciekawie :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

zaczyna sie robic ciekawie :biggrin:

No pewnie, że tak. W końcu świat motocykli jest baaardzo ciekawy :smile:))

Opublikowano

a motocyklistek jeszcze ciekawszy :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

a motocyklistek jeszcze ciekawszy :P

Zgadza się!! My kobiety coś o tym wiemy ;) Korzystając z okazji: LwG dla wszystkich koleżanek motocyklistek :smile:)