Damianjst Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Potrzebuje kupić reflektory do Fazera 600 z 2002 roku. Może ktos posiada lub wie gdzie moge dostać za normalną cene. A jeszcze jedno czy może będą pasowały od FZ6? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 kocie oczy? posiadam jeden ale trochę uszkodzone - zależy co potrzebujesz z nich 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianjst Opublikowano 18 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 tak kocie oczy, ja mam lewą ale też troszke uszkodzoną i jeszcze nie wiem czy uda sie ją zamontowac. a masz prawą czy lewą? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi