Sobek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Byłem kiedyś na wystawie motocykli w Katowicach. Te dwa motocykle powaliły mnie na kolana. W rzeczywistości wyglądają dużo lepiej:). Ktoś musiał włożyć niesamowitą ilość pracy. Podobają Wam się?? 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
Sławek 66 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Pracy i siana,ale efekt super 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 a mi osobiście taki styl się nie podoba. 0 Cytuj
Bemol Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ten cruiser to chyba Kawasaki 1500. Ładny na swój sposób i co najważniejsze użytkowy. Natomiast ten drugi, podziwiać można ale nad morze czy w góry bym się nim nie wybrał Mój znajomy ma art bike'a . Maksymalny dystans to 50 km. Po tym dystansie niektóre części ciała muszą odpocząć 0 Cytuj yamaha-stars.pl
Rekomendowane odpowiedzi