pafcio Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 2561 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 2563 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) pewnie w ten sposób się dorobili 4500 Zalogowałem się tam i w szybkim czasie nabiłem trochę kredytów na to, aby inni klikali na link "głoda" .... problem polega na tym, że w tym serwisie trzeba podać link do "Głodka", który po kogoś kliknięciu automatycznie zapisze wejście, czy oddanie głosu - wie ktoś może jaki to link ? Przecież nie wystarczy wejść na sam przycisk zagłosuj ? Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez tlfabianka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 2565;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Jak wspomniałem wcześniej, zarejestrowałem się na tej stronce podanej przez "Massi" i nabiłem ponad 4 tys. kredytu (czyt. kliknięć na stronkę Głoda). Problem polega na tym, czy aby na pewno dałem dobry link - jeśli ktoś może pomóc w temacie to super, ponieważ kredyty nie pójdą na marne Link który wkleiłem na stronie: http://pamietnik.danio.com.pl/pamietnik-malego-gloda/228 Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez tlfabianka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 patrze i nie widzę żadnej innej możliwości co do linku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 W takim razie miejmy nadzieję, że tak będzie dobrze i czekajmy na efekt ... 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 próbowałem stworzyć link który wywoływał by taką samą akcje jak kliknięcie przycisku do głosowania ale nie umiem lub nie da się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nawet na podstawie spadających kredytów nie jestem w stanie teraz sprawdzić, czy wrzucony przeze mnie link jest prawidłowy, ponieważ każdy nowy link wymaga akceptacji administratora serwisu i niestety nie jest napisane ile mają na to czasu. Jeśli zaczną spadać kredyty, a głodek będzie bardziej napakowany punktami to oznacza, że działa .... w innym przypadku z ipada chyba nici. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 2578 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 2596 chyba trzeba głosowac tradycyjnie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 2601 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 a mnie nie chce zagłosować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 2606 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jak wspomniałem wcześniej, zarejestrowałem się na tej stronce podanej przez "Massi" i nabiłem ponad 4 tys. kredytu (czyt. kliknięć na stronkę Głoda). Problem polega na tym, czy aby na pewno dałem dobry link - jeśli ktoś może pomóc w temacie to super, ponieważ kredyty nie pójdą na marne Link który wkleiłem na stronie: http://pamietnik.danio.com.pl/pamietnik-malego-gloda/228 Link bezpośredni do oddania głosu jest taki: http://pamietnik.danio.com.pl/diaries/voteonit/228 Podanie linku do stronki nie odda głosu, bo nie ma wtedy metody onclick. 2607 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Podanie linku do stronki nie odda głosu, bo nie ma wtedy metody onclick. Nieprawda, ja w ten sposób oddałem jakieś 30 głosów wczoraj. Wpisanie linku w przeglądarkę za pierwszym razem: / Twój głos został dodany. Za drugim: / Można zagłosować tylko raz dziennie. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 2622 ale chyba nie uda nam się dogonić tych z 1, przynajmniej w tradycyjny sposób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 2657 1 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 2661 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 2672 a czort wie, jeszcze kilka dni jest 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jędrzej ma rację, głosy z linku wchodzą, tylko link jeszcze nie został "klepnięty" na stronce, stąd pewnie brak ruchu 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Żeby nie było, ja również głosuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ale póki co trzeba dawać "ręcznie" 2680 1 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 2684 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartesh Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 2686 ode mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi