Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Pomoc W Konkursie Dla Koleżanki Motocyklistki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1366 - podzieli się z nami nagrodą ? (co jest do wygrania?) :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

1376 :cheers:

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

1377 :biggrin:

Opublikowano

Głosik poszedł :biggrin: .I ja nic nie chcę,za darmo oddam głos na koleżankę :hihi:

Opublikowano

A ja coś tam bym morze i chciał ,ale co ? Któż to wie co ha ha

Opublikowano

1381 :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

A ja coś tam bym morze i chciał ,ale co ? Któż to wie co ha ha

Ja wiem,kto wie! Ten "pan " z ławki obok w Kruszowie wczoraj......On wiedział wszystko :hihi:  :hihi: :hihi: . 

Opublikowano

1442 :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

1501

Opublikowano

1522 ha ha ha

Opublikowano

1554

1575

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

1632 :smile: głosujemy

Opublikowano

1644 i 1646 ode mnie :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

1648 :smile:

Opublikowano

1674