Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Kawasaki GPZ 500S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam mój motocykl. Zdjęcia na razie niestety tylko z komórki

post-193-0-17461700-1316244540_thumb.jpg

Opublikowano

Nie ma co oceniać Dołączona grafika

Kolorystycznie fajnie się prezentuje, ale jedno zdjęci w takiej jakości? Postaraj się bardziej :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Zdjęcie słabej jakość ale sprzęt wygląda na zadbany :smile:

Opublikowano

jak to nie ma co oceniać, ja tam np. widzę że chyba zgubił prawy ciężarek :smile: Chociaż rzeczywiście, w tym dziale prezentujemy nasze maszyny, więc trochę opisu i trochę zdjęć więcej prosimy :>

Opublikowano

Postaram się zrobić lepsze zdjęcia, choć pewnie do tego czasu już niektórzy będą mieli okazję zobaczyć motocykl na żywo.Uzupełniam opis: rok produkcji 93 stan licznika wskazuje 31tys, ale nie należny tego brać poważnie, Pojemność 498ccm, moc 60km, przyspieszenie 5,2s/100km. reszta danych na stronie http://www.motocykl-online.pl/testy/Kawasaki_GPZ_500_S Odnośnie ciężarków przy kierownicy to z tego co mi wiadomo w tym modelu umieszczone są wewnątrz kierownicy, dopiero później przenieśli na zewnątrz.

Opublikowano

Spoko, że uzupełniłeś opis, bo ten rocznik nie dawał mi spokoju :P Jak na 1993 rok muszę przyznać, że stylistyka motocykla jest całkiem, całkiem :smile: Jednostka napędowa o mocy 60 KM, to chyba nie najgorszy wynik, prawda? Chętnie zerknę z bliska na Twoją maszynę w ramach jakiegoś spotkania.

Opublikowano

Też mi się wydaje ze 60 kucyków na 0,5 litra to całkiem całkiem, zwłaszcza jak porównywałem do innych pięćsetek.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

arturro zgadza się co do opisu też niedawno kupiłem gpz 500 jak dam radę to niebawem wstawię foty . Też mam rocznik 93 , ale daje super frajdę z jazdy . Może kiedyś się spotkamy to porównamy maszynki.

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

Mi sie każde moto podoba byle było w dobrym stanie i zadbane.Ten też jest super

Opublikowano

Ladny motorek :smile: Zastanawia mnie jaka była by roznica Miedzy twoja gpz (500ccm 60km) a moja Xj (600ccm 60km) :P

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

No mam co do tego watpliwosci :P Bo jest inna masa momencik obrotowy opory itd :P

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

to sie ustawcie poki jeszcze mozna:P

Opublikowano

No trzeba bedzie :P Ale nie wiem czy Arturro bedzie chcial :P

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

Motorek wygląda bardzo ładnie, widać, że zadbany.Swoją drogą był to motor, który brałem pod uwage przy kupnie.Pozdrawiam

Opublikowano

No to Arturo kiedy lecimy sie poscigac na della ? :P

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda :P Najwyzej na nowy sezon sie sprobujemy ;P

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

Podłącze się do testu :)Sam niedawno zakupiłem GPZ i chętnie się sprawdzę z bratnią duszą i kolegą z tej samej klasy sześciennej :smile: a co do porównania to nie wiem czy w XJ jest taki system jak w GPZ gdzie od 6 tyś zaczyna się zabawa. Twin Cam to chyba coś takiego jak u Hondy Vtec prawda? z tym że XJ jest 4 cylindrowy chyba. Ehhh znowu się nakręcam a Kawa stoi w garażu i korci. Coś mi się wydaję, że w któryś suchy weekend cieplej się ubiorę i zaliczę jakiś comik.

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Opublikowano

No Xj ma 4 cylki 60 KM (tak jak Gpz) z tym ze Xj od jakis 5 tys ma "kopa" :PDlatego z czystej ciekawosci bym sie sprawdził :P Wiec jak bys gdzies lecial to wpadaj, dzwon itd :P

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

A Wam to tylko wyścigi w głowie :smile: Ciekawy by był taki pojedynek, dacie znać jak się będziecie ustawiać, też wpadnę :biggrin: