Skocz do zawartości

Kawasaki GPZ 500S

Arturro

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma co oceniać Dołączona grafika

Kolorystycznie fajnie się prezentuje, ale jedno zdjęci w takiej jakości? Postaraj się bardziej :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

jak to nie ma co oceniać, ja tam np. widzę że chyba zgubił prawy ciężarek :smile: Chociaż rzeczywiście, w tym dziale prezentujemy nasze maszyny, więc trochę opisu i trochę zdjęć więcej prosimy :>

Postaram się zrobić lepsze zdjęcia, choć pewnie do tego czasu już niektórzy będą mieli okazję zobaczyć motocykl na żywo.Uzupełniam opis: rok produkcji 93 stan licznika wskazuje 31tys, ale nie należny tego brać poważnie, Pojemność 498ccm, moc 60km, przyspieszenie 5,2s/100km. reszta danych na stronie http://www.motocykl-online.pl/testy/Kawasaki_GPZ_500_S Odnośnie ciężarków przy kierownicy to z tego co mi wiadomo w tym modelu umieszczone są wewnątrz kierownicy, dopiero później przenieśli na zewnątrz.

Spoko, że uzupełniłeś opis, bo ten rocznik nie dawał mi spokoju :P Jak na 1993 rok muszę przyznać, że stylistyka motocykla jest całkiem, całkiem :smile: Jednostka napędowa o mocy 60 KM, to chyba nie najgorszy wynik, prawda? Chętnie zerknę z bliska na Twoją maszynę w ramach jakiegoś spotkania.

• 1 miesiąc temu...

arturro zgadza się co do opisu też niedawno kupiłem gpz 500 jak dam radę to niebawem wstawię foty . Też mam rocznik 93 , ale daje super frajdę z jazdy . Może kiedyś się spotkamy to porównamy maszynki.

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

• 2 tygodnie później...

Podłącze się do testu :)Sam niedawno zakupiłem GPZ i chętnie się sprawdzę z bratnią duszą i kolegą z tej samej klasy sześciennej :smile: a co do porównania to nie wiem czy w XJ jest taki system jak w GPZ gdzie od 6 tyś zaczyna się zabawa. Twin Cam to chyba coś takiego jak u Hondy Vtec prawda? z tym że XJ jest 4 cylindrowy chyba. Ehhh znowu się nakręcam a Kawa stoi w garażu i korci. Coś mi się wydaję, że w któryś suchy weekend cieplej się ubiorę i zaliczę jakiś comik.

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

No Xj ma 4 cylki 60 KM (tak jak Gpz) z tym ze Xj od jakis 5 tys ma "kopa" :PDlatego z czystej ciekawosci bym sie sprawdził :P Wiec jak bys gdzies lecial to wpadaj, dzwon itd :P

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!