Arturro Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Przedstawiam mój motocykl. Zdjęcia na razie niestety tylko z komórki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Nie ma co oceniać Kolorystycznie fajnie się prezentuje, ale jedno zdjęci w takiej jakości? Postaraj się bardziej 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Zdjęcie słabej jakość ale sprzęt wygląda na zadbany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 jak to nie ma co oceniać, ja tam np. widzę że chyba zgubił prawy ciężarek Chociaż rzeczywiście, w tym dziale prezentujemy nasze maszyny, więc trochę opisu i trochę zdjęć więcej prosimy :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Z daleka całkiem ładnie się prezentuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro Opublikowano 22 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Postaram się zrobić lepsze zdjęcia, choć pewnie do tego czasu już niektórzy będą mieli okazję zobaczyć motocykl na żywo.Uzupełniam opis: rok produkcji 93 stan licznika wskazuje 31tys, ale nie należny tego brać poważnie, Pojemność 498ccm, moc 60km, przyspieszenie 5,2s/100km. reszta danych na stronie http://www.motocykl-online.pl/testy/Kawasaki_GPZ_500_S Odnośnie ciężarków przy kierownicy to z tego co mi wiadomo w tym modelu umieszczone są wewnątrz kierownicy, dopiero później przenieśli na zewnątrz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Spoko, że uzupełniłeś opis, bo ten rocznik nie dawał mi spokoju Jak na 1993 rok muszę przyznać, że stylistyka motocykla jest całkiem, całkiem Jednostka napędowa o mocy 60 KM, to chyba nie najgorszy wynik, prawda? Chętnie zerknę z bliska na Twoją maszynę w ramach jakiegoś spotkania. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Też mi się wydaje ze 60 kucyków na 0,5 litra to całkiem całkiem, zwłaszcza jak porównywałem do innych pięćsetek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 arturro zgadza się co do opisu też niedawno kupiłem gpz 500 jak dam radę to niebawem wstawię foty . Też mam rocznik 93 , ale daje super frajdę z jazdy . Może kiedyś się spotkamy to porównamy maszynki. 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Mi sie każde moto podoba byle było w dobrym stanie i zadbane.Ten też jest super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ladny motorek Zastanawia mnie jaka była by roznica Miedzy twoja gpz (500ccm 60km) a moja Xj (600ccm 60km) 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 pewnie zadna ryjek;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 No mam co do tego watpliwosci Bo jest inna masa momencik obrotowy opory itd 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 to sie ustawcie poki jeszcze mozna:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 No trzeba bedzie Ale nie wiem czy Arturro bedzie chcial 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirdi Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Motorek wygląda bardzo ładnie, widać, że zadbany.Swoją drogą był to motor, który brałem pod uwage przy kupnie.Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 No to Arturo kiedy lecimy sie poscigac na della ? 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 kawa to jednak kawa 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Sorki dawno nie zaglądałem na forum. Co do della pogoda taka ze to wygląda na to że trzeba będzie odłożyć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif próbę do wiosny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Szkoda Najwyzej na nowy sezon sie sprobujemy ;P 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Podłącze się do testu :)Sam niedawno zakupiłem GPZ i chętnie się sprawdzę z bratnią duszą i kolegą z tej samej klasy sześciennej a co do porównania to nie wiem czy w XJ jest taki system jak w GPZ gdzie od 6 tyś zaczyna się zabawa. Twin Cam to chyba coś takiego jak u Hondy Vtec prawda? z tym że XJ jest 4 cylindrowy chyba. Ehhh znowu się nakręcam a Kawa stoi w garażu i korci. Coś mi się wydaję, że w któryś suchy weekend cieplej się ubiorę i zaliczę jakiś comik. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 No Xj ma 4 cylki 60 KM (tak jak Gpz) z tym ze Xj od jakis 5 tys ma "kopa" :PDlatego z czystej ciekawosci bym sie sprawdził Wiec jak bys gdzies lecial to wpadaj, dzwon itd 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 A Wam to tylko wyścigi w głowie Ciekawy by był taki pojedynek, dacie znać jak się będziecie ustawiać, też wpadnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi