JASTRZAB Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Od kilku miesięcy jestem posiadaczem FZ 1 2006r , zawsze korciło mnie aby polatać nakedem , charakterystyczny kolor żółty , wiele fajnych dodatków , niebawem zdjęcia i szczegółowy opis , Hayabusa jest do sprzedania :-)) 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ostatnio też mam ciągotki do nakedów, dawaj foty:) 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dawaj foty ta wrsja FZ1 jest zaje...ta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 czekamy na foty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Od kilku miesięcy jestem posiadaczem FZ 1 2006r , zawsze korciło mnie aby polatać nakedem , charakterystyczny kolor żółty , wiele fajnych dodatków , niebawem zdjęcia i szczegółowy opis , Hayabusa jest do sprzedania :-)) [*]Ok w końcu się zebrałem do zrobienia kilku fotek w garażu, na razie detale , jak się zbiorę zrobię zdjęcia całości , jak widać żółta osa i kilka dodatków , [*]amortyzator skrętu TOBY , [*]grzane mantetki OXFORD , [*]żarówka OSRAM NIGHT RACER , [*]tuningowe tarcze hamulcowe , [*]kierunkowskazy led tył BARRACUDA , przód YAMAHA [*]alarm META SYSTEM [*]wydech MICRON [*]zawieszenie sportowe tył WHITE POWER , przód MCT [*]mini owiewka [*]sportowe w pełni regulowane klamki [*]wachacz rolki pod stojak [*]crasch pady tył wachacz , przednia ośka , i silnik [*]nakładka w kolorze zamiast siedzenia pasażera [*]gniazdko zapalniczki [*]nadkole w kolorze moto [*]centralna stopka z wersii"cywilnej" [*]wyświetlacz biegów HEALTECH [*]końcówki kierownicy w kolorze moto [*]oklejone felgi odblaskowym paskiem Jak mi się jeszcze coś przypomni to zapodam :-) na prośbę i maile wielu dobijających się przesyłam fotkę całości po zdjęciu z buza zaraz po kupnie sprzęta , resztę w obecnej szacie doślę niebawem jak zrobię po wyjęciu sprzęta z garażu gdy zrobi się ciepło Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez JASTRZAB (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ten wydech ładnie musi brzmieć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 przydało by się zdjęcie całego motocykla to jest puzzle? mamy sami posklejać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Właśnie, brakuje fotki całego motocykla. Maszyna konkretnie doinwestowana prawie jak moja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Ostatnio też mam ciągotki do nakedów, dawaj foty:) zgubny wpływ kolegów i koleżanek? poproszę o fotkę całego motocykla Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 To się nazywa budowanie napięcia 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dodatki wyglądają zaje...e prosze o całość moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 pierwsza randka udana :-)) 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jednym słowem - KOZAK Życzę każdej randki by była udana tylko dbaj o tą ślicznotkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Super sprzęt, brakuję tylko przewódów w oplocie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Bardzo ładna maszyna ciekawe czy taka lampa by pasowała do mojego 0 Cytuj Always Hardcore!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi